Antonio Bronić / REUTERS
VIŠE U IGRI NISU SAMO TURCI

'HRVATSKI SAMURAJ' NA PRIJELOMNICI KARIJERE Utrka postaje sve zanimljivija - engleska senzacija želi dovesti dugogodišnjeg dinamovca!

Domagoj Vida korak do Bešiktaša, ali u cijelu se priču uključio i Leicester
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 22. lipanj 2017. 10:40

Turski mediji praktički su zaključili priču, za njih je prijelaz Domagoja Vide (28) iz kijevskog Dynama u redove prvaka Turske Bešiktaša zaključena priča. Ukrajinski velikan ima problema s financijama, situacija nije više idealna kao nekad, tako da su spremni ponuditi usluge svojih najboljih igrača.

Pričalo se o odšteti koja bi išla čak i do deset milijuna eura, no turski mediji pišu, a ukrajinski ih u tim napisima podržavaju, da je ipak dogovoren drugačiji tip transfera. Vida ide u Bešiktaš, a iz Istanbula u Kijev odlaze vratar Denis Bojko, inače bivši čuvar mreže kijevskog kluba, uz dodatnih 2,5 milijuna eura odštete. Priča još nije službeno završena, Dynamo i Bešiktaš uskoro bi trebali riješiti još poneke pojedinosti vezane uz transfer, no praktički je sve gotovo. Vidi bi Bešiktaš, nakon Osijeka, Bayer Leverkusena te Dinama Zagreb i Dynama Kijev, trebao postati peti klub u seniorskoj karijeri. Vida bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor s godišnjom plaćom od dva milijuna eura.

No jučer su se pojavile i druge informacije. Engleski novinari objavili su da je za Vidu zainteresiran i Leicester, najbolja momčad Premier lige iz 2016. godine. Lisice traže pojačanja za sljedeću sezonu, a za Vidu bi, navodno, platili 11,5 milijuna eura. Prva, turska priča nekako se u ovom trenutku ipak čini realnijom...

Linker
08. svibanj 2024 23:05