Nikola Jokić

 MATTHEW STOCKMAN Getty Images Via Afp
NOŽ U LEĐA

VIDEO: Nezamislivo! Jokić doživio najveću sramotu u svome gradu, pogledajte što su mu napravili navijači

Bizarna scena, s obzirom da u Nuggetsi svojim redovima imaju Nikolu Jokića
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 07. svibanj 2024. 09:05

Navijači Denver Nuggetsa okrenuli su leđa svojoj momčadi. Dvorana se počela prazniti i prije završetka utakmice u kojoj su NBA prvaci doživjeli i drugi poraz u seriji protiv Minnesota Timberwolvesa (80-106). Ali nije ostalo samo na tome. U jednom trenutku potkraj utakmice navijači u Denveru napravili su nezamislivo, i počeli su navijati protiv svoje momčadi, a mladoj zvijezdi Wolvesa Anthonyju Edwardsu koji je utakmicu zaključio s 27 poena počeli su skandirati "MVP! MVP!".

Bizarna scena s obzirom da u svojim redovima imaju Nikolu Jokića koji će vrlo izvjesno biti proglašen za najkorisnijeg igrača lige u regularnom dijelu sezone. I to po treći puta u posljednje četiri godine.

SKANDIRANJE EDWARDSU POGLEDAJTE OVDJE

Jokić je utakmicu završio opet koketirajući s triple double učinkom - imao je 16 poena, ali uz šut 5/13, 16 skokova i osam asistencija. Ali te su brojke bile ispod njegovih standarda i premalo da povuče momčad koja nije imala svoj dan. Pogotovo druga zvijezda momčadi Jamal Murray koji je za 35 minuta ubacio svega osam koševa uz katastrofalan šut 3/18. Zapravo šut čitave momčadi bio je očajan - 29 - 83.

image

Anthony Edwards

MATTHEW STOCKMAN Getty Images Via Afp

Nuggetsi su se u prošlosti već u play offu vraćali nakon što su gubili 0:2 u seriji i zato poručuju kako ih se ne smije otpisivati.

- Znamo što nam je cilj. Nadam se da ćemo vratiti seriju u Denver - kazao je Jokić nakon utakmice.

Trener Michael Malone bio je frustriran nakon utakmice, pred novinarima je u nekoliko navrata spomenuo riječ sramotno opisujući igru svoje momčadi. Ni Jokić ne razmišlja drugačije.

- Definitivno, jer na parketu je postojala samo jedna momčad - kazao je.

Linker
07. svibanj 2024 10:09