ANTE TOMIĆ

'U HNL-u navijam za Hajduk, a u Europi za Dinamo! Bodrit ću Modre protiv Reala'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2011. 00:07

Prije no što će otići u Litvu, gdje će na Eurobasketu biti jedan od nositelja hrvatskih ambicija, Ante Tomić je na trenutak zaboravio košarku i odvojio nekoliko minuta za priču o nogometu. Na Maksimir će 14. rujna doći njegov Real Madrid, klub čiji dres nosi od veljače prošle godine. No, to ne znači da će, iako je odmah naglasio kako je hajdukovac, u Ligi prvaka navijati protiv Dinama...

- Ne, nikako. Dinamo je hrvatski klub, navijat ću za Dinamo protiv Reala. Ja sam u HNL-u za Hajduk, a u Ligi prvaka za Dinamo - nasmijao se Ante.

Utakmicu u Maksimiru, nadamo se, neće moći gledati. Tog dana bi, naime, Hrvatska u Litvi trebala igrati četvrtfinale Eurobasketa. No, uzvrat na Santiago Bernabeuu 22. studenog, ako košarkaška sekcija Reala ne bude negdje izvan Madrida, ne namjerava propustiti.

- Imam ideju doći u ložu u Dinamovom dresu, baš me zanima kako bi na to reagirali moji suigrači.

Dinamo je dodatna poslastica za Antu Tomića koji, otkad je preselio u Madrid, često posjećuje Santiago Bernabeu.

- Primeru rijetko gledam jer se prošle sezone nismo poklapali. Kad bi nogometaši igrali u Madridu, mi smo uglavnom gostovali. No, zato sam redovito pratio Ligu prvaka, gledao sam gotovo sve utakmice - objasnio je Tomić.

Linker
10. svibanj 2024 18:36