CROPIX
UVIJEK ISTA PRIČA

LJUTNJA, NEZADOVOLJSTVO I TUGA TRENERA NAKON POBJEDE RIJEKE Znao sam da će ga Franko zabiti, ali nije smio na ovakav način

Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 30. listopad 2016. 20:47

Nogometaši Rijeke zadržali su šest bodova prednosti pred Dinamom na vodećoj poziciji Prve HNL nakon što su u nedjelju na gostovanju u Zagrebu svladali Lokomotivu s 2:0, ali Matjaž Kek pred novinare je stigao pomalo ljut zbog ozljede Ristovskog kojem je stradao mišić.

Slovenski stručnjak za to je okrivio loše terene na dva zadnja Rijekina gostovanja:

- Izuzetno važna pobjeda. No, prije svega kompliment momčadima koje su pokušale igrati nogomet na ovim travnjacima. Pokušao bih apelirati kao trener da odgovorni izađu iz kanclarija i omoguće nam da igramo na normalnim igralištima, ponovio je Rijekin trener izjavu koju je koristio i prošle godine u ovo doba jeseni. O samoj utakmici je rekao:

- Autoritativno smo ušli pa si zakomplicirali sutuaciju. Pustili smo zadnjih15 minuta prvog poluvremena domaćima da se razlete terenom, a kad se to dopusti mladim igračima mogu postati iznimno opasni. U drugom poluvremenu smo postavili stavri na svoje mjesto, došli do svog cilja. Hvala i navijačima, važna nam je bila njihova podrška ovdje u Zagrebu, poručio je Kek.

Trener domaćih Tomislav Ivković je kazao:

- Ništa nije nagovještavalo ovakav završetak, bila je to utakmica talijanskog tipa, no pad koncentracije u prekidima je presudio, nepažnja mojih i iskustvo suparničkih igrača. Nisam ljut, nego sam nezadovoljan i tužan. Znao sam da će ga Andrijšević zabiti, ali ne na ovakav način, da ostane sam, zaključio je Ivković.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
03. svibanj 2024 00:05