Dejan Lovren
 Foto: Tom Dubravec / CROPIX
SAMO ZA ONE JAKIH ŽIVACA

LOVREN NAKON DVIJE GODINE MUKE UPERIO PRST U SVOG SPASITELJA 'Sve se promijenilo kad je on došao, a bilo je to za mene nesretno vrijeme...'

Piše: Tihomir HrgaObjavljeno: 02. studeni 2016. 20:35

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren progovorio je u velikom intervjuu za Liverpoolovu klupsku stranicu o svoje dvije sezone u dresu Redsa.

Težak je bio Lovrenov put u Liverpoolu nakon transfera iz Southamptona, ispresijecan kritikama navijača, lošom formom pa i skandalima u privatnom životu.

Danas, dvije godine kasnije Lovren djeluje preporođeno, a veliku ulogu u njegovu napretku odigrao je, kaže, njemački trener Jürgen Klopp.

Britain Soccer Football - Swansea City v Liverpool - Premier League - Liberty Stadium - 1/10/16
Liverpool manager Juergen Klopp celebrates with Dejan Lovren at the end of the match 
Reuters / Stefan Wermuth
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
Reuters / Stefan Wermuth Livepic / REUTERS

"Kada sam došao iz Southamptona dugo sam tražio pravu formu i trebalo je dosta vremena dok stanem na vlastite noge. Bilo je to za mene nesretno vrijeme. Ljudi eskpresno očekuju veliki rezultat od igrača koji je doveden za tako puno novaca (25 miljuna eura), a kada god napraviš neku grešku, svi ti skaču za vrat. A rezultat i dobra forma se stvaraju, sastoje se od puno detalja, i potrebno je puno truda i strpljenja da se sve posloži", rekao je Lovren i otkrio koliko mu je značio dolazak njemačkog trenera.

"Kada je Jürgen došao, sve se promijenilo. Vratio mi je samopouzdanje i kao igrač još uvijek napredujem, postajem bolji s njim. Mogu biti još bolji igrač. Razumijem navijače i nadam se da sada i oni razumiju mene, i u kakvoj sam bio situaciji. Igrači koji u sebi imaju mentalnu snagu se nikad ne prestaju boriti. Ja sam to prošao i to puno govori o mojoj mentalnoj snazi", poručio je Lovren.

Linker
28. travanj 2024 08:34