Emilio Andreoli/Getty Images
U IŠČEKIVANJU VELIKOG POSLA

MANCHESTER UNITED NUDI PERIŠIĆU PRAVO BOGATSTVO Talijani otkrivaju detalje ugovora života za sjajnog Vatrenog

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 29. svibanj 2017. 15:55

Nije tajna da je Ivan Perišić (28) jedna od glavnih meta Manchester Uniteda u ljetnom prijelaznom roku, a o potencijalnom transferu Vatrenog na Old Trafford raspisali su se svi sportski svjetski mediji.

Ali ono što nije poznato je što konkretno 'crveni vragovi' nude sjajnom ljevokrilnom napadaču milanskog Intera, a detalje ponude sada donosi talijanski portal TuttoMercatoWeb, a prenose ih engleski mediji.

Navodno je tako menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho spreman Perišiću ponuditi četverogodišnji ugovor koji bi mu donosio 7 milijuna eura godišnje, svega pola milijuna manje od onoga što zarađuje Luka Modrić u Real Madridu.

Što se tiče konkretne ponude Manchester Uniteda Interu, ona navodno iznosi oko 41 milijuna eura, dok u milanskom klubu traže između 55 i 60 milijuna eura.

"Woodward još od ožujka zna koga želim i što želim. I sada je na njemu da radi jer ide na odmor u kolovozu, a ja u kolovozu radim", izjavio je nedavno Mourinho i poslao jasnu poruku izvršnom dopredsjedniku Manchester Uniteda.

Podsjećamo, hrvatski reprezentativac je u Inter došao za 20 milijuna eura iz Wolfsburga prije dvije godine, a ugovorno je vezan do 2020. godine.

Linker
30. travanj 2024 19:43