REUTERS
I 40-50 POSTO JE DOVOLJNO

MODRI HVATAJU ZALET ZA LOV NA TITULU Petev oduševljen novom 'desetkom': 'Sammir se fizički pripremio, a o nogometu ne treba ni pričati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2017. 19:50

Dinamo je u pretposljednjoj utakmici na pripremama u turskom Beleku svladao makedonski Sileks 4:1. Trener Modrih, Ivajlo Petev je nakon utakmice bio zadovoljan nastavkom pozitivnog niza.

"Zadovoljan sam pobjedom. Drugo poluvrijeme smo bili bolji nego u prvom dijelu, zabili smo u nastavku tri gola i pogodili dvije stative. Zadovoljan sam ishodom jer su duge pripreme i našim igračima nije lako. Svi su se trudili. Bilo je grešaka, ali s obzirom na sve mogu reći da sam zadovoljan."

Sammir je ušao početkom drugog poluvremena, a na kraju i zabio u 90. minuti za konačnih 4:1.

"Sammir se dobro pripremio fizički, a o nogometu ni ne treba pričati, to svi znamo. Dokazao je da je spreman i kad je tek na 40-50 posto. Vidjeli smo svi da nije pogriješio niti jedno dodavanje, zabio je sjajan gol i mislim da je spreman".

Modri već dan nakon Sileksa igraju posljednju pripremnu utakmicu, protiv bjeloruskog kluba Dinamo Brest (16h po hrvatskom vremenu).

"Odlučili smo da neki igrači igraju danas više, neki sutra. Guilherme ima problem sa zglobom pa smo ga poštedili sada, ali igrat će u posljednjoj utakmici. Sigali je dobro, samo Benković je izvan kadra za utakmicu", zaključio je bugarski stručnjak.

Dinamo u Turskoj

Dinamo - Dnjipro 3:1

Dinamo - Zaglebie Lubin 3:1

Dinamo - Žilina 2:0

Dinamo - Slovan Bratislava 2:2

Dinamo - Zorja Luhansk 2:2

Dinamo - Sileks 4:1

Linker
18. svibanj 2024 11:09