Clive Rose/Getty Images
NE ODUSTAJU

MOŽE LI DINAMO TO PLATITI? Modri još uvijek vjeruju u senzacionalni dolazak kapetana Islanda, samo da njegov klub popusti

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. lipanj 2017. 19:09

Još se u Maksimiru ne zna tko će doći. Netko hoće, tako kažu, treba popuniti poziciju zadnjeg veznog. Kao što vidite, iz dana u dan se priča okreće, spominju se nova imena, ili neka starija, koja su opet u igri. Cafu i Wakaso, igrači Lorienta, nisu jučer bili ništa bliže Dinamo, što, naravno, ne znači da netko od njih neće već ovih dana potpisati za Modre.

Bio je u optjecaju donedavno i Samaba Sow, Malijac iz Kayserispora, koji je već bio u Zagrebu na liječničkom pregledu, pa na kraju nije odjenuo modri dres. Iako su pregovori tada propali, njegovo se ime počelo ponovno spominjati, no on je odabrao drugi Dinamo, moskovski.

A nije završila ni priča oko Islanđanina Gunnarssona. U Maksimiru i dalje vjeruju da je to ostvarivo, navodno je u svemu veći problem Cardiff nego sam igrač, velški klub ga ne želi pustiti za mali novac, pitanje je koliko Dinamo može platiti. Uza sve to, Cardiff je najavio da će Gunnarssonu ponuditi novi ugovor, odnosno da će otvoriti razgovore oko produljenja vjernosti. Aktualni ugovor istječe mu idućeg ljeta. Kao što vidite, dosta zamršen prijelazni rok, Dinamo užurbano traži samo jednu poziciju, ne žele se Modri zaletjeti i promašiti, no svi u klubu vjeruju da će uskoro naći adekvatno rješenje.

Linker
05. svibanj 2024 14:01