REUTERS
MVP SIJEČNJA

NAVIJAČI GA JEDNOSTAVNO OBOŽAVAJU Mandži pripala čast kakvu nisu dobivali ni najveći hrvatski velikani: 'On ne zna i ne želi drugačije'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2017. 13:01

Mario Mandžukić ne prestaje oduševljavati navijače Juventusa. Mandžo je, gdje god je igrao, bio jedan od najvećih ljubimaca tribina zbog toga što se nikada ne štedi, a i često je igrač odluke. Upravo zbog takvih igara navijači torinskog kluba su ga proglasili MVP-em mjeseca siječnja.

Hrvatskom je reprezentativcu to već drugi put ove sezone jer je istu nagradu dobio i u studenom prošle godine. Ovog je mjeseca postao praktički ključni Juveov igrač otkako je Massimiliano Allegri nakon poraza od Fiorentine po prvi put prešao u 4-2-3-1 formaciju s Mandžom na lijevom krilu.

"Vjerujem da ću, ako dajem uvijek sve od sebe, potaknuti i svoje suigrače da naprave barem istu stvar", citirali su Mandžu na službenoj Juventusovoj stranici pa dodali:

"Mario ne zna i ne želi drugačije nego uvijek dati 100 posto. Čak i na treninzima. Navijači ga jednostavno obožavaju i nije zapravo nikakvo čudo da je ponovno njihov MVP."

Nagradu će Mandžo primiti od navijača uoči najvećeg talijanskog derbija u nedjelju kada ćemo na torinskom stadionu gledati još jedan 'derby d'italia' protiv Intera. 'Mr. No Good', iliti dežurni mrgud kako su ga često znali iz šale opisivati njegovi suigrači ovaj put je zsluženo 'Mr. Good', pa čak i više od toga.

Linker
30. travanj 2024 18:28