REUTERS/Alessandro Garofalo / REUTERS
ODUŠEVIO TALIJANE

'ROĐEN JE NOVI JUVENTUS, A ON JE TAJNA NJEGOVOG USPJEHA' Hrvat nakon silnih pohvala poručio nešto što ga gura u vječnu legendu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. siječanj 2017. 19:55

Juventus nastavlja 'mljeti'. 'Stara dama' je uz utakmicu manje vodeća s četiri boda ispred Rome, a nakon pobjede kod Sassuola 2:0, talijanska javnost ponovno bruji o Mariju Mandžukiću.

Hrvatski reprezentativac postao je praktički glavni igrač u momčadi otkako je Massimiliano Allegri prešao na 4-2-3-1 formaciju. Mandžo igra na lijevom krilu u trojcu iza Higuaina, a njegova požrtvovnost je ono što ističu navijači torinskog kluba.

"Novi Juventus rodio se protiv Lazija prije tjedan dana, a nakon što je prethodno poražen kod Fiorentine. Tada je Allegri prešao u novu formaciju i ponovno krenuo s uspjesima, a tajna je Mario Mandžukić. Takva pluća i požrtvovnost daju Hrvatu mogućnost da pokriva praktički cijeli teren. Ima visinu da pobjeđuje u zračnim duelima i ima određenu prednost na bekove koji su većinom niži od njega", pojasnili su u Gazzetti dello Sport pa dodali:

"Međutim, nemojte se dati zavarati. Mandžukić nije samo snaga i trčanje. Provjerite samo kako je dodao petom Sandru za prvi gol protiv Sassuola."

Nakon spomenute utakmice oglasio se i sam Mandžo koji je uz fotografiju slavlja na utakmici napisao:

"Ne pokušavaj biti najbolji U momčadi, pokušavaj biti najbolji ZA momčad", napisao je Mandžo i još jednom pokupio cijelu salvu komplimenata navijača 'crno-bijelih' koji ga jednostavno obožavaju, kako su ga uostalom obožavali svugdje gdje je igrao.

Linker
01. svibanj 2024 04:45