REUTERS/David Klein
TRENUCI ODLUKE

NAVIJAČI SU IZGUBILI STRPLJENJE SA SLAVENOM BILIĆEM Okrenuli mu palac dolje: Englezi otkrili zabrinjavajuć podatak za hrvatskog trenera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2017. 00:15

Navijači West Hama okrenuli su Slavenu Biliću palac prema dolje.

Piše tako otočki tabloid The Sun navodeći da smjenu hrvatskog trenera želi čak 80% navijača kluba.

Nakon prošlotjednog 3:0 domaćeg poraza West Hama od Brightona došlo je do kriznog sastanka u klubu i odlučeno je da se Biluću da još malo vremena. Iako uprava pokazuje strpljenje, piše The Sun, navijači su izgubili strpljenje s Bilićem i za njegov ostanak je navodno svega 20% navijača.

The Sun prenosi napise poznatog klupskog blogera koji se potpisuje s ExWHU Employee.

"Trebali smo ga otpustiti ovog tjedna. Podipirao sam Slava, ali osjećam da sam ga nesposoban braniti nakon igre protiv Brightona. Nastavit ću ga podržavati sve dok je menadžer kluba i želim mu da preokrene stvari i nadam se da će to napraviti, ali ne vidim ga više kao dugoročno rješenje...mislim da se pokazao taktički naivnim. Previše igerača igralo je izvan pozicije i to se nastavilo od užasnog eksperimenta Anttonija na poziciji desnog beka. Čuo sam također da trening nije sjajan i sve više naši igrači izgledaju više nespremni od konkurencije", piše u njegovom komentaru.

The Sun piše kako najveći favoriti za Bilićevog nasljednika u slučaju njegove smjene stoje Manuel Pellegrini, Roberto Mancini i Rafa Benitez. Kao potencijalni nasljednik spominje se i 30-godišnji trener Hoffenheima Julian Nagelsmann, kojemu je nadimak “Mini Mourinho”.

Nakon devet premierligaških kola 'Čekićari' su blizu zone ispadanja, na 16. mjestu, sa osam bodova. West Ham u srijedu u Liga kupu gostuje kod Tottenhama, a u subotu ga u prvensvenom susretu čeka posljednjeplasirani Crystal Palace.

Rezultati by SofaScore

Linker
08. svibanj 2024 05:31