Slaven Bilić
 Reuters / John Sibley Livepic
BEZ MILOSTI

BILIĆEVA ČISTKA U WEST HAMU Hrvatski trener se riješava pojačanja koja su se pokazala kao potpuni promašaj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2016. 14:19

West Ham bi u siječanjskom prijelaznom roku mogao biti itekako aktivan na tržištu. Engleski mediji već tjednima bruje o mogućim pojačanjima Slavena Bilića (Sturridge, Ivanović, Bruma...), ali i definitivno je da će biti i odlazaka.

Tek 17. mjesto premierligaške ljestvice nakon 11 kola nije pozicija koju su u klubu priželjkivali nakon velikog uspjeha prošle sezone, pa će se morati nešto mijenjati. Engleski mediji provlače kako je jedan od razloga slabijih igara West Hama činjenica da su se pojačanja koja je doveo Bilić pokazala kao promašaj.

Simone Zaza (25), Gökhan Töre (24) i Alvaro Arbeloa (33) nisu ispunili očekivanja i na izlaznim su vratima. Zazu i Törea West Ham namjerava poslati na posudbu, dok je Arbelou, igrača koji je dugi niz godina branio boje Real Madrida, spreman prodati.

Zazina jednogodišnja posudba iz Juventusa koštala je West Ham primjerice 5 milijuna eura, a on još nije postigao niti jedan gol. Ako skupi određeni broj nastupa ove sezone West Ham će mu morati isplatiti bogate bonuse pa je logično da ga se žele 'riješiti' i to čim prije.

Linker
28. travanj 2024 19:00