Albert Gea / REUTERS
MA JE LI MOGUĆE?

BOMBA IZ BARCELONE Stvari su postale jako ozbiljne, Leo Messi planira odlazak s Nou Campa!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. srpanj 2016. 15:44

Nakon što je osuđen na 21 mjesec zatvora, 3,5 milijuna eura kazne te nakon što je s Argentinom popio još jednu gorku pilulu u finalu Copa Americe, Lionel Messi ozbiljno razmišlja o budućnosti izvan Barcelone, izvan Španjolske!

To je vijest koju donose španjolske tiskovine, vijest koja definitivno ne spada u red kiselih krastavaca, već provjerenih informacija. Unazad desetak dana argentinski je superstar doživio dva ogromna udarca: nakon poraza od Čilea odlučio je zatvoriti svoju reprezentativnu karijeru, a nakon poraza od španjolskog sudstva razmišlja da zbogom kaže i voljenom klubu. Pogotovo jer 'slučaj Messi', nije izoliran incident, štoviše, poreznici su se okomili i na Neymara te Mascherana, dva najbolja Messijeva prijatelja.

Premda je 29-godišnjak siguran da će mu Blaugrana na stol staviti novi, lukrativni ugovor, nalazi se u dilemi koju bi eventulano u korist Barce mogla presuditi žalba koju je na odluku suda uputio njegov odvjetnički tim. Ako ona ne prođe, Messi će već ove zime tražiti novu sredinu, s Chelseajem i Man. Cityjem koji čekaju u redu.

Barcu i Messija čeka teška jesen puna neizvjesnosti...

Linker
13. svibanj 2024 01:32