Srdjan Stevanovic / Getty Images
MACHADO ODLAZI

DINAMO ŽELI - ZVEZDAŠA! Modri zainteresirani za igrača iz Beograda koji nije Luis Ibanez!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. srpanj 2016. 12:44

Dobro obaviješteni izvori kažu da bi Paulo Machado, portugalski veznjak Modrih, opet mogao pod trenersku palicu Zorana Mamića!

Naime, bivši trener Dinama, a sada Al Nasra želi u svom klubu vidjeti Machada s kojim je odlično surađivao dok je bio šef maksimirske svlačionice. Razgovori o odlasku Machada u Saudijsku Arabiju već su započeli, izvori kažu da bi se vrlo brzo mogli pretvoriti u konkretni transfer.

Machado je imao dosta velika godišnja primanja, od 450.000 eura godišnje, pa bi njegov odlazak u Al Nasr rasteretio blagajnu.

Ujedno, pak, proširila se priča da je Dinamo zainteresiran za - igrača Crvene zvezde! Modri, navodno, razmišljaju o Danielu Avramovskom, mladom makedonskom reprezentativcu koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u OFK Beogradu.

"Želim se izboriti za mjesto u Crvenoj zvezdi. U OFK Beogradu sam dobio na samopouzdanju. Znam da se Dinamo interesirao za mene i da su kontaktirali mog menadžera, ali želim se prvo nametnuti u Crvenoj zvezdi. Ako me Zvezda ne bude htjela, onda ću razmisliti o njihovoj ponudi", kazao je Avramovski za Mondo.rs

Linker
06. svibanj 2024 10:39