GNK DINAMO
SLUŽBENO POTVRĐENO

DINAMO DOVEO KVALITETNO POJAČANJE Upoznajte igrača za kojeg Cico Kranjčar ima samo riječi hvale

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. srpanj 2016. 18:32

Završen je napokon i taj posao, Ali Karimi potpisao je za Dinamo! Irancu su 22 godine, došao je iz Sepahana i zaključio s Modrima petogodišnji ugovor. Riječ je, da podsjetimo, o još jednom veznjaku, tako će konkurencija u tom dijelu terena sada biti još brojnija.

- Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. Znam puno o Dinamu, Zagrebu i hrvatskom nogometu općenito i znam u kakav sam klub došao. Logično da je u tako velikom klubu jaka konkurencija, ali vjerujem u svoje kvalitete i siguran sam da ću pomoći momčadi u postizanju novih uspjeha - rekao je novi veznjak za službenu stranicu kluba.

Prošle sezone bio je standardan igrač Sepahana, gdje je ranije trener bio i Zlatko Kranjčar, a upravo ga je Cico prebacio iz mlade momčadi sa 18 godina u prvu momčad. Tada nisu ni sanjali da će im se putevi opet susresti u Dinamu.

- Dinamo ga je pratio i prije nego što sam ja došao ovdje, a kada su me pitali što mislim, naravno da sam bio za dolazak igrača kojeg dobro poznajem i cijenim. Vjerujem da je Karimi igrač koji će nam donijeti dodatnu kvalitetu u veznom redu. Kvalitetan je u igri u oba pravca, čvrst u duelu i dosta je visok (186 cm), što će nam puno značiti u skoku. Naravno, u veznom redu je velika konkurencija, kao i svugdje drugdje, ali ovo je Dinamo, imamo visoke ciljeve i tako to treba biti - objasnio je trener Modrih.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 15:46