Paun Paunovic / Hanza Media / Hanza Media
NEMA TRAMPE, IMA PRODAJE

DINAMOV DIREKTOR ZAUVIJEK ZAKLJUČIO PRIČU O 'STRAHOVITOM GAFU KOJI MODRI I DANAS PLAĆAJU' 'Ne, ne i ne! Nije došlo do trampe, a cifra je - tajna!'

TRAMPE NIJE BILO Dinamov direktor Tomislav Svetina jučer stavio epilog na intrigantnu priču o biznisu dva najjača kluba
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. travanj 2017. 17:57

Mnogo se još i danas priča o trampi Lešković - Andrijašević. Kao što vjerojatno znate, priča oko dvojice igrača koji su danas itekako bitni ljudi svojih momčadi imala je prizvuke turske sapunice.

Lamentiralo se da je bivši trener Modrih Zlatko Kranjčar “dao slobodno” Andrijaševiću, centriravši ga u Rijeku, te tako zapravo napravio strahoviti gaf zbog kojeg sad Modri zaostaju za Riječanima. S druge strane kotrljala se priča da je Rijeka Leškoviću ponudila premalo za novi ugovor te da je on zbog toga završio u plavom domu.

Cifre ostaju tajna

Zlatko Kranjčar je nakon svega kazao kako nije Andrijaševića bacio na transfer-listu te da ga čak nije prekrižio ni kao kandidata za dres, samo mu nije, po njegovim riječima, mogao jamčiti veliku minutažu.

Veli Cico da se prilagodio zahtjevima klupske politike koja je po svaku cijenu željela dovesti Marka Leškovića i s njim “zabetonirati” obranu. Budući da je Rijeka inzistirala da taj “deal” bude zapakiran u formu “novac plus Andrijašević”, Cico kaže da nije imao manevarskog prostora. Još je kazao da je sve to blagoslovio bivši sportski direktor, danas skaut Marijan Vlak. Vlak je zbog toga “poludio” sve demantiravši. Na kraju je ispalo u medijskim špekulacijama, jer nitko nikad ni iz Dinama ni iz Rijeke to nije službeno potvrdio, da su Modri za Marka Leškovića platili Rijeci 2,5 milijuna eura, usput im “pod račun” dali i Andrijaševića.

Jučer smo na temu razgovarali s direktorom Modrih Tomislavom Svetinom koji nam je rekao:

- Ne, ne, ne... Stalno se priča o toj tzv. trampi, a do nje uopće nije došlo. Rijeka je nama prodala Leškovića, mi smo njima prodali Andrijaševića. Mi smo htjeli Leškovića i dobili smo ga. Cico je rekao da ne želi Andrijaševića, oni su ga onda uzeli. To je sva priča. Cifre se, naravno, ne mogu saznati - kazao je Svetina.

Kako se priča dalje razvila, vidjeli ste. Franko Andrijašević postao je glavni igrač Rijeke i reprezentativac, Marko Lešković bitni igrač Dinama i također reprezentativac! Može se kazati da je od “trampe” fino profitirao i izbornik Ante Čačić.

Linker
28. travanj 2024 05:14