Foto: Damir Krajac / CROPIX
LOŠA DIJAGNOZA

PROBLEMI ZA RIJEKU UOČI DERBIJA Kek u utakmicu koja može donijeti povijesni naslov mora bez važnog stupa obrane, a dva udarna igrača prijavila ozljede

Uoči nadolazećeg derbija protiv Dinama Rijeka se našla u problemima. Naime, zbog žutih kartona neće nastupiti Leonard Zuta, dok su Vešović i Ristovski prijavili ozljede.
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 03. travanj 2017. 13:01

U 45. minuti utakmice u Vinkovcima između Cibalije i Rijeke Leonard Zuta dobio je treći žuti karton i otpao iz konkurencije za utakmicu protiv Dinama.

Vučemilović je opravdano opomenuo Zutu, koji je nespretno reagirao u jednoj bezopasnoj situaciji.

Od ostala tri prvotimca Matjaž Kek je brzo sačuvao Gorgona, kojeg je u 48. minuti zamijenio Roman Bezjak, a sredinom drugog poluvremena i Franka Andrijaševića, umjesto kojeg je u 68. minuti ušao Dario Čanađija.

Četvrti prvotimac s dva kartona u jučerašnjoj utakmici bio je vratar Andrej Prskalo, koji ipak nije bio izložen riziku koliko igrači u polju.

"Ristovski i Vešović prijavili su ozljede, vidjet ćemo koliko su ozbiljne", objasnio je Rijekin trener Matjaž Kek.

Rijeka je trenutno na četiri boda prednosti ispred Dinama i pobijedi li pred svojim navijačima povijesna titula je 99.99 posto u rukama momčadi Matjaža Keka jer teško je vjerovati da će u zadnjih devet kola nakon toga ispustiti ogromnih 'plus sedam'.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
05. svibanj 2024 08:19