Foto: Emica Elvedji / CROPIX
REAKCIJA TRENERA

KEK NIMALO EUFORIČAN Odmah se okrenuo Dinamu: 'Moramo poštovati momčad koja dominira hrvatskim nogometom 10 godina. Ne bojimo se, ali...'

Zadovoljan, ali nimalo euforičan nakon utakmice u Vinkovcima bio je Rijekin trener Matjaž Kek. Rijeka je pobjedom zadržala velika četiri boda prednosti uoči derbija protiv Dinama.
Piše: Nikola PatkovićObjavljeno: 02. travanj 2017. 23:48

- Zasluženo smo došli do cilja i novih bodova. Odradili smo posao kako treba i poslali dovoljno jasnu poruku što želimo u svakoj utakmici i koji su nam ciljevi, a to je da prema svakom protivniku imamo veliki respekt i poštovanje, ali i da budemo samouvjereni i hrabri. Imamo miran tjedan da se pripremimo za sljedeću utakmicu - rekao je Rijekin trener Matjaž Kek.

- Igramo kod kuće, ali znamo tko nam dolazi i moramo poštovati momčad koja dominira hrvatskim nogometom 10 godina. Ne bojimo se, ali moramo biti odlučni i samouvjereni, no istovremeno i stišavati emocije, mirno analizirati i pripremiti se za utakmicu tako da je dobijemo, dodao je Kek o Cibaliji, ali i najavio derbi s Dinamom. Njegov kolega s druge strane istaknuo je da je Cibalia dala koliko je u ovom trenutku mogla.

- Nismo realizirali pozitivnu atmosferu koju smo kroz tjedan gradili, ali Rijeka je klasa za sebe. Prvih pola sata čak smo i dobro izgledali, ali protivnik je momčad koja se godinama stvarala i glavni su kandidat za naslov. Pred nama je dosta rada, da bi nešto postigli, a ako nas nešto veseli to je rezultat iz Splita gdje je domaćin izgubio. Mi se okrećemo Lokomotivi, rekao je Cibalijin trener Bartolović, kazavši i kako u utrci za naslov veće šanse daje Riječanima.

- Mislim da Rijeka izgleda bolje i konkretnije od Dinama i prvi je kandidat za prvaka. Ako dobiju u subotu jednom nogom su došli do titule, ali derbi donosi i iznenađenja. Dinamo će tražiti šansu za pozitivan rezultat, ali protiv ovakve Rijeke bit će im teško, zaključio je trener Cibalije.

Linker
28. travanj 2024 01:11