Foto: Damir Krajac / CROPIX
TRANSFER NA POMOLU

KAPETAN HAJDUKA POMOĆI ĆE JOŠ PROTIV LEVSKOG, A ONDA SLIJEDI TRANSFER U TURSKU? Bugari ga žele 'potjerati' i prije uzvrata...

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 18. srpanj 2017. 15:35

Povratnik u tursku Superligu, prvoligaš Göztepe zainteresiran je za Hajdukova stopera i kapetana Zoran Nižića (27), pišu tamošnji mediji.

Turci su u slaganju momčadi debelo podcrtali Nižićevo ime, pratili su ga duže vrijeme, a posebno zadnje dvije utakmice u kojima je odigrao odlično, postigavši uz to pogodak u pobjedi protiv Lokomotive u Maksimiru u nedjelju.

Informaciju su prenijeli i bugarski mediji koji prate Levski, no pritom pretjeruju pišući da bi Nižić mogao otići i prije uzvrata u Sofiji. U Hajduku tvrde da još ni nemaju ponudu, a sasvim je logično da kapetan ususret važnog dvoboja neće biti prodan.

Split, 0605417.
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 32. kola MAXtv Prve lige, HNK Hajduk - NK Osijek. 
Na fotografiji: Zoran Nizic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Nižić je kapetan, skupio je preko 100 nastupa za Hajduk, a nedavno je zaigrao i za hrvatsku reprezentaciju u pobjedi protiv Meksika. Pravi je trenutak da napravi inozemni iskorak, a da pritom i Hajduk zaradi. Turska momčad je na pripremama u Austriji, a prvenstvo im počinje 13. kolovoza domaćim susretom protiv Fenerbahčea.

Za sada je sve u fazi sondiranja terena, a kada opunomoćenik turskoga kluba stupi u kontakt s Hajdukom, stvar bi se mogla zakotrljati, no prije toga Bijeli žele proći Levski i misle samo o tome.

Linker
05. svibanj 2024 19:03