Mario Tokić
 Damir Krajac / CROPIX
NAKON UVJERLJIVOG PROLASKA

TRENER LOKOMOTIVE 'Najviše me veseli nula primljenih golova. V.d.? Nije pitanje za mene'

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 21. srpanj 2016. 23:01

Nogometaši Lokomotive bez problema su savladali zapreku zvanu RoPS Rovaniemi u Kranjčevićevoj i plasirali se u 3. pretkolo Europske lige.

Nakon susreta trener Lokomotive Mario Tokić čestitao je svojim igračima na ostvarenom najvećem europskom uspjehu u klupskoj povijesti.

"Prije svega čestitao bih svojim igračima i svim ljudima koji su zadnjih godina stvarali ovaj klub. Ovaj je uspjeh zasluga svih. Napravili smo iskorak i svi trebamo biti sretni s tim. Nadam se da na ovom nećemo stati. Od početka smo nametnuli svoj ritam, imali dva-tri glupa faula gdje su nam stvorili pritisak, ali momčad je dobro reagirala", rekao je Tokić.

"Nismo izgubili glavu, a nije lako igrati protiv tako iskusne momčadi kao što su Finci. Najviše me veseli ova 'nula' primljenih golova, što se u našoj desetoj utakmici u Europi dogodilo prvi put".

Sljedeći suparnik Lokosima bit će Vorskla. U prvom dvoboju 3. pretkola Eurolige u Maksimir stiže ukrajinska Vorskla iz Poltave. U Maksimir, jer stadion Zagreba nema uvjete za tu fazu natjecanja.

"Bili smo samo koncentrirani na ovu utakmicu, nemamo uopće nikakvih informacija o Vorskli, osim nekih od Jerka Leke".

Za kraj je Tokić upitan za glasinu koja kruži kuloarima. U loži je viđen Tomislav Ivković, bivši trener Lokosa, kojeg od odlaska s Kajzerice u proljeće 2015. godine baš i nismo mogli vidjeti na utakmicama Lokomotive.

Tokić je dosad bio vršitelj dužnosti trenera, a Ivković mu opasno prijeti.

"V.d? Kriva adresa, pitanje nije za mene".

Linker
03. lipanj 2024 12:53