CROPIX
'LIGA PRVAKA? PA IGRAMO EUROPU'

VELIKI GAZDA RIJEKE INDIREKTNO ODGOVORIO NA KRITIKE MATJAŽA KEKA 'Još je deset dana prijelaznog roka, bit će događanja... I dolazaka i odlazaka!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2017. 14:06

Predsjednik Rijeke Damir Mišković prokomentirao je za Novi list bolni poraz Rijeke od Olympiacosa i ispadanje iz Lige prvaka. Unatoč minimalnom porazu, Mišković je zadovoljan prikazanim na Rujevici, a indirektno je prokomentirao i kritike Matjaža Keka nakon utakmice.

"Fantastična utakmice Rijeke. Nažalost, nismo iskoristili nekoliko prigoda, a kada ne realiziraš takve prigode... Dečkima nemamo što prigovoriti, dali su sve od sebe. Presretan sam što ćemo opet gledati Europsku ligu u Rijeci. Bili smo puna bolja momčad od Olympiacosa, ali...".


Rijeka goal

Je li to najbolja utakmica Rijeke ove sezone?

"Mislim da je. Ovo su utakmice na visokoj razini. Nije lako igrati protiv Olympiacosa. Velika su momčad, ali mi smo ih nadigrali. Nedostajali su samo golovi. Grci su postigli gol iz ničega, mi nismo uspjeli iz velkih prigoda. Lopta nije htjela u gol. Međutim, bila je to prekrasna europska noć. Rijeka je pokazala svoju moć".

Trener Rijeke Matjaž Kek je nakon susreta po prvi puta oštrije kritizirao politiku kluba i požalio se na igrački kadar koji nije dovoljno širok za igranje Europske lige i domaće lige.

"Još je deset dana prijelaznog roka, bit će događanja. Dolazaka i odlazaka. Ali, svaka čast ekipi na prikazanom, kako je reagirala nakon primljena pogotka. Hvala i navijačima. Bio sam ponosan na igru i ambijent. Liga prvaka? Igramo Europu!".

Kos poziva na poštivanje pravila: U četvrtak očekujemo pun stadion!

Predsjednik Kos istaknuo je kako će Klub poduzeti sve kako bi susret prošao bez ikakvih problema.

- U četvrtak očekujemo pun stadion, nešto više od 1.200 gostujućih navijača i želimo sa svoje strane, kao i u svakoj dosadašnjoj domaćoj utakmici, napraviti sve da susret prođe u najboljem redu - istaknuo je predsjednik Hajduka Ivan Kos.

Pritom je Kos upozorio svoje navijače da su zabranjena pirotehnička sredstva i unošenje tvrdih predmeta te transparenti uvredljivog sadržaja te im savjetuje da se ponašaju korektno i u skladu s preporukama osiguranja i policije. Protiv Bröndbyja su apeli imali odjeka. (jr)

Linker
06. svibanj 2024 01:15