Foto: Damir Krajac / CROPIX
PROTIV SLAVEN BELUPA

HAJDUK SUTRA ZAVRŠAVA SEZONU 'Sretan sam što su nam trojica igrača s reprezentacijom, to pokazuje da radimo dobar posao. Idemo pobijediti'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 25. svibanj 2017. 22:12

U petak u 18 sati nogometaši Hajduka zatvaraju sezonu gostovanjem u Koprivnici kod Slaven Belupa. Utakmica je to bez rezultatskog značaja budući da su „bili" već osigurali željeno treće mjesto na ljestvici ispred Osijeka.

Stoga, očekuje se od trenera Joana Carrilla da testira neke igrače koji su ove sezone imali manju minutažu, kao i one koji su se dobrim igrama nametnuli u dresu Hajduka II, prvaka treće lige. Nema Tudora, Vlašića i Nižića koji su s reprezentacijom u Los Angelesu, dok su Terziev i Savvas ozlijeđeni.

- Ne postoji utakmica koju Hajduk igra, a ne želi pobijediti. Nema izlika zbog igrača koji nam fale. Sretan sam što su nam trojica igrača s reprezentacijom. To pokazuje da radimo dobar posao. Idemo pobijediti - rekao je Carrillo.

Za Terzieva i Savvasa, igrače na posudbi, sezona završava.

- Terziev je dobio puno udaraca, ima i nekoliko punata i hematom na koljenu koji ga boli i koji utječe na njegovu pokretljivost. Nije sto posto spreman. Savvas ima puknuće koje nije toliko teško, no bilo bi pogubno da igra ovu utakmicu. Usprkos ozljedi, nije htio napustiti teren. To dovoljno govori o njegovoj volji i želji - dodao je Carrillo.

Linker
06. svibanj 2024 13:31