CROPIX
VIJESTI S POLJUDA

SADA JE I SLUŽBENO! CARRILLO I BRANCO POTPISALI NOVE UGOVORE S HAJDUKOM 'Ugovori su jednogodišnji jer želimo biti oprezni, sport je nepredvidljiv'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 25. svibanj 2017. 15:32

Službeno je, Joan Carrillo i Mario Branco produljili su ugovore s Hajdukom na godinu dana, prenosi Slobodna dalmacija. Ono što se posljednjih dana predviđalo, dobilo je i potvrdu kada je predsjednik Uprave Hajduka Ivan Kos danas na konferenciji za medije na Poljudu javno obznanio da trener i sportski direktor - ostaju.

- Ovim potezom dobivamo stabilnost i kontinuitet koji su nam bitni. Prošla je sezona bila turbulentna na ulazu, ali ova neće biti. Rezultatski smo postavili ciljeve, gradimo priču korak po korak i nadam se nastavku napretka - rekao je u uvodu Kos, dodavši kako je situacija u smislu budžeta bolja nego lani u ovo vrijeme.

Što je presudilo za produljenje ugovora?

- Stabilnost i kontinuitet. Od prvog dana preispitivali smo možemo li u Carrillu i Brancu dobiti prave ljude za ovaj posao. Ugovori su jednogodišnji jer želimo biti oprezni. Sport je nepredvidljiv. Ove je sezone moglo biti bolje, ali odradili smo dobar posao.

Zapresic, 310317.
1.HNL. 26.kolo.
Utakmica Inter Zapresic - Hajduk.
Na fotografiji: Milan Juan Antonio Carrillo.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Imate li kakvu poruku za navijače, već dugo godina Hajduk je bez trofeja?

- Morat ćemo sačekati, vrijeme će pokazati. Ali svakako moramo težiti trofejima. To su naši ciljevi. Tko god bio tu kad se osvoji naslov, želimo da ima čistu situaciju. Ne želim se obvezati kad će to biti, ali učinit ćemo sve da bude što prije.

Sportski direktor Branco je kazao:

Prije godinu dana kad smo bili u Bijelom salonu vjerojatno se nitko ne bi kladio da ću izdržati godinu dana, a evo me tu sam. Hvala Kosu na povjerenju, kao i treneru koji vjeruje u projekt. Povjerenje je glavni razlog zbog kojeg sam ovdje, kao i energija predsjednika koji me uvjerio da ostanem. Sljedeće sezone možemo biti još konkurentniji. Ciljevi su nam viši iako su naša ograničenja još tu. Stabilnost je ključna, u svim segmentima kluba.

Vojko Basic / Cropix
Cropix

Gdje će Hajduk biti u ovo vrijeme dogodine?

- Budućnost ne možemo kontrolirati. Očekujem da ćemo biti ovdje, to bi značilo da smo zdravi i radimo što volimo, služimo velikom klubu kao što je Hajduk.

Je li stigla ponuda iz Italije za Vlašića?

- Nije moje da javno govorim o tim stvarima. Kad se nešto dogodi, znat ćete. A trener Carrillo je sretan, lakše se diše:

- Tu su ljudi koji su vjerovali u moj rad i koji su mi dali otvorene ruke. Hvala i igračima, oni su također razlog zbog kojih je ugovor produljen. Moramo dalje raditi kako bismo stvorili još jaču momčad na koju će naši navijači biti ponosni.

Linker
06. svibanj 2024 14:16