Zagreb, 170609.Hotel WestinPress konferencija povodom izbora novog predsjednika Udruge profesionalnih klubova prve hrvatske nogometne lige, Roberta Markulina (direktor NK Slaven Belupo).Na slici: Robert Markulin, dosadasnji predsednik Igor Stimac i tajnik udruge Nevenko Herjavec.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovacev / CROPIX
ŠTIMAC STOPIRAO PRIJELAZ BREZOVCA U HAJDUK?

Herjavec: Zlatko Horvat je izdajica, za 250.000 eura postali smo Dinamova sluga!

Prije mjesec dana Hajduk je mogao besplatno dobiti Josipa Brezovca, a Horvat je zamolio Štimca 'pomogni da nam ga ne uzmu'. Štimac je pristao - priča Herjavec
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. studeni 2010. 17:41

NS Varaždinske županije dao je potporu Igoru Štimcu, ali NK Varaždin na Skupštini 1. HNL sprema se glasovati za Vlatka Markovića. Kad je tu informaciju doznao Nevenko Herjavec, jedan od aktivnijih članova Štimčeva stožera, bio je sav izvan sebe.

- Napišite da je dogradonačelnik Zlatko Horvat izdajica! Za 250.000 eura prevario je Grad i županiju. Mi nismo vazali Dinama, ali Horvat je zbog nesposobnosti da nabavi novac prodao i klub i ime. Zamislite taj nemoral - član je Izvršnog odbora županijskog saveza koji je jednoglasno dao potporu Štimcu, a kao predsjednik NK Varaždin prodao je glas.

Herjavec je zatim nastavio:

- U nedjelju ću okupiti gospodarstvenike Varaždina i ovogra kraja. Idemo srušiti Horvata jer je velika većina ljudi za Štimca Prije mjesec dana Hajduk je mogao besplatno dobiti Josipa Brezovca, a Horvat je zamolio Štimca 'pomogni da nam ga ne uzmu'. Štimac je pristao, a Horvat mu je dao ruku da će biti uz njega.

Linker
18. svibanj 2024 20:08