CROPIX
UDARCI PO NOVČANIKU

DISCIPLINSKI SUDAC KAZNIO POLA HNL-A Hajduk ponovno prošao najgore, Inter i Lokomotiva plaćaju bakljade navijača Dinama i Rijeke

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2017. 19:27

Disciplinski sudac HNS-a Saša Pavličić-Bekić odredio je kazne za 32. kolo HNL-a, a najstrožu je dobio Hajduk koji mora platiti 22.000 kuna zbog paljenja veće količine pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini stadiona tijekom drugog poluvremena utakmice Hajduk - Osijek.

Kažnjena je i Rijeka zbog Armadinog paljenja pirotehničkih naprava i to s 11.000 kuna, a zanimljivo zbog istog razloga kažnjena je i Lokomotiva s 8000 kuna kao organizator utakmice u Kranjčevićevoj.

BBB-i su na gostovanju u Zaprešiću također palili baklje, no Dinamo nije kažnjen jer navijači nisu stigli u organizaciji kluba već će 6000 kuna kazne platiti Inter kao organizator utakmice.

RNK Split mora platiti kaznu od 5000 kuna zbog momčadskog prekršaja i dobivenih pet opomena na utakmici Cibalia - Split, a Tomislav Čuljak (Cibalia) kažnjen je jednom utakmicom zabrane igranja i 4000 kuna zbog isključenja na utakmicama 32. kola MAXtv Prve lige Cibalia - Split (isključen zbog dvije opomene, drugo isključenje u prvenstvu).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 02:51