Srđan Vrančić/CROPIX
TUŽIBABE BUGARI

Izvještaj delegata amnestira Modre: 'Dinamo je napravio sjajan posao u organizaciji'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 03. kolovoz 2012. 20:38

Svatko ima nekog svog Thurama. Ircima je to Henry, Englezima Maradona, a Ludogorecu - Vida. Mešin centaršut lijevom nogom, koji je sjeo Vidi u 98. i njih vratio u Razgrad, Bugari jednostavno ne mogu prežaliti.

Vijesti koje stižu otamo stvaraju dojam da Bugari i dandanas leže baš kako su se izležavali na maksimirskom travnjaku. A gazda težak pa, recimo tako, “previše nula” - uvrijeđen je poput djevice.

U Nyon je poslao svoju potresnu ispovijest o gostovanju u Zagrebu. Domuščijev se tako požalio redom na sve; gostoprimstvo, suđenje Zwayera, uvrede s tribina i polijevanje njega i svite mu pivom. Ali, ako je Domuščijev imao na sebi sličnu košulju kao i u prvoj utakmicu, teško je netko mogao odoljeti da ga ne zalije. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog neukusa...

U Maksimiru na to pismo odmahuju rukom jer u drugoj drže zicer - službeno izvješće delegata. To je sveto pismo za disciplinsku komisiju Uefe, a Danac Steen Dahrup napisao je ukratko sve suprotno od uvrijeđenih Bugara.

“Policija, zaštitari i djelatnici kluba napravili su sjajan posao u organizaciji utakmice , jedan je od citata izvješća s utakmice u kojem je delegat posebno pohvalio kontrolu gledatelja na ulasku na stadion.

“Jedna od najboljih koje je ikada vidio!”

Kako bilo, odluka je 23. kolovoza, ali u Dinamu se nemaju razloga brinuti. Inače, “modri” će prema Puli u subotu ujutro. Eventualna gužva na cesti ne brine ih previše. Jer, Mile Bilić je šoferski Messi. Faktor iznenađenja tu ne postoji...

- Od nas se očekuje da pobjeđujemo i plijenimo igrom. Istra je uvijek nezgodna. Imaju kavlitetu, ali samo bod i sad će pokušati pokrenuti se - rekao je Ante Čačić, koji će opet rotirati.

- Ni 25. put zaredom neće igrati isti sastav - najavio je trener Dinama. Muči ga ozljeda Kovačića i Krstanovića, problemi sa Sammirom i zamor Tonela. Pohvalio je nastup Slaven Belupa u Španjolskoj i atmosferu na Poljudu.

- To je ono što nam nedostaje u Maksimiru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 08:12