Vojko Basic / Cropix / Cropix
DRUGA STRANA PRIČE

JAVILI SE HAJDUKOVI 'OPTUŽENICI' Tvrde da su radili u interesu kluba: 'Ugovor između Hajduka i Josipa je dakle potpisan izravno...'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 09. prosinac 2016. 22:53

Lijevi bek Josip Kvesić, koji je ovog ljeta stigao kao slobodan igrač iz turskog prvoligaša Antalyaspora, osvrnuo se na izjavu menadžera Edvina Kurtagića, koji je SN-u rekao: “Kvesić je u Hajduk mogao doći samo preko menadžera Vukmirice, a ne kao moj igrač, zato smo raskinuli ugovor o zastupanju.”

- Spomenuti gospodin nije moj menadžer, a u Hajduk sam stigao izravnim kontaktom, bez bilo kojeg posrednika. Moja je velika želja bila doći u Hajduk, a s obzirom na to da sam mogao pregovarati izravno s Klubom, to sam i učinio. Nemam se potrebu niti se želim osvrtati iza sebe, jedini ugovor koji imam ovaj je jedini bitan - s Hajdukom. Samo o Hajduku u ovom trenutku razmišljam i želim se koncentrirati na rad i uspjeh svoje momčadi - poručio je Kvesić.

Jalzabet, 210916.
Igraliste NK Jalzabet.
Nogomet, Hrvatski nogometni kup, 1/16 finala,  utakmica NK Jalzabet - HNK Hajduk.
Na fotografiji: Josip Kvesic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / CROPIX

Javio se i sportski direktor Hajduka Mario Branco te demantirao da postoji povezanost isključivo jednog menadžera s angažmanima igrača na Poljudu.

- S igračem Josipom Kvesićem potpisali smo ugovor bez posrednika i bez ikakve agencijske provizije. Josip se u razgovorima predstavljao osobno, nije nam spomenuo vezu s bilo kojim od menadžera. Ugovor između Hajduka i Josipa je dakle potpisan izravno, što je za Hajduk dodatna pogodnost. Hajduk je ljetos potpisao ugovore s 10 nogometaša, a kao što sam već jednom bio rekao, jedan je od njih bez menadžera, a ostala devetorica imaju devet različitih zastupnika. U šest smo slučajeva ugovore uspjeli potpisati i bez agencijske provizije i time dodatno osigurali pogodnost za klub - kazao je Branco.

Split, 030916
Prijateljska nogometna utakmica Hajduk Siroki Brijeg odigrana je na stadionu Poljud.
Na fotografiji: Josip Kvesic
Foto: Jakov Prkic / Cropix
Jakov Prkic / Cropix / CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. svibanj 2024 19:30