Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
'TO NITKO NIKAD NE MOŽE KAZATI'

KAPETAN DINAMA OGORČEN ZBOG PRIČA O 'PUŠTANJU' 'Nikad mi nitko u Lokomotivi nije rekao da moramo pustiti Dinamu! Ja sam se uvijek bacao na glavu'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 18. travanj 2017. 22:42

Spomenuli ste kako ste pomno analizirali Lokomotivu, gledali video... Znate i sami da će možda takve rečenice jednom dijelu javnosti biti pomalo neuvjerljive, jer nećemi se lagati, neki drže da Dinamo i Lokomotiva igraju utakmice u kojima se uvijek zna pobjednik?

- Smetaju mi, jako mi smetaju te priče. Tri godine sam igrao u Lokomotivi. Nikada mi nitko nije rekao da moramo pustiti utakmicu Dinamu, da se ne zalažemo... To nitko nikada ne može kazati, jer kako bi nakon toga mogao uopće kontrolirati momčad? Uvijek, baš uvijek sam se posebno napalio na utakmice s Dinamom, dao sam sve od sebe, kako se kaže, bacao sam se na glavu. Htio sam pokazati da sam igrač za Dinamo. Pa zar niste vidjeli kako su igrači Lokomotive bili agresivni protiv nas u posljednjoj utakmici?

Pa vidjeli smo Capana kako je ‘uletio’ Soudaniju... Nego, je li vaš suigrač Soudani zbog onog udarca s zemlje trebao dobiti karton?

- Nemojte misliti da izbjegavam odgovor na ovo pitanje... Međutim, stvar je principa. Nikada do sada nisam komentirao suđenje, ni onda kad su sudačke odluke bile protiv kluba u kojem sam igrao. Zato neću niti sada.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 20:17