TKO TO TAMO SNIMA?

Kovač o špijunu: 'Imamo i mi čovjeka koji se šulja oko Kamerunaca, sad smo 1-1!'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 28. svibanj 2014. 10:15

Stanje među igračima je vrhunsko, toga se malo i pribojavam, priznao je Niko Kovač uoči okupljanja reprezentacije i ispao zlogukim prorokom. Čim je objavio preliminarni popis putnika za SP, zaredali su otkazi. Prvo je zbog ozljede otpao Ivo Iličević. Potom je sportski sud u Lausanni potvrdio kaznu Josipu Šimuniću i lišio ga nastupa na SP-u da bi otkazao i Ivan Strinić. Posljednji udarac stigao je u ponedjeljak kada je iz Zagreba stigla poruka da je ozljeda Nike Kranjčara ozbiljne prirode...

- Imao sam neku nadu da će Niko ipak doći na pripreme iako njegov osjećaj nije bio pozitivan. No, nada je postojala pa je razočarenje tim veće kada smo čuli za nalaze pregleda - priznao je Niko Kovač koji ne skriva razočaranje takvim raspletom.

- Niko je već treći igrač, uz Strinića i Šimunića, koji je otpao a nalazio se na užem popisu igrača koji su trebali ići u Brazil - naglasio je Kovač nakon jutarnjeg treninga na kojem je imao tek 19 igrača. Modrić se priključuje u Osijeku, a sedmorica su otišli u Zagreb na utakmicu U-21 reprezentacije s Ukrajinom (Vrsaljko, Bubnjić, Zelenika, Kovačić, Rebić, Pašalić i Brozović). Nažalost, trening je ranije napustio Milan Badelj.

- Mislim da je malo istegao mišić. Bit će sve u redu s njim - nada se Kovač čiji je trening ponovno gledao ‘špijun’ kojeg smo razotkrili dan ranije.

- Sada razumijete zašto zatvaramo treninge. Najvjerojatnije je riječ o čovjeku iz reprezentacije Kameruna pošto im je izbornik Nijemac. No, i mi imamo svoje ljude kod njih pa smo 1-1.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. svibanj 2024 08:04