AP
INTEROVAC KOD ŠUŠKA

Livaji ipak nije ispod časti igrati za mladu reprezentaciju: 'Marko je potvrdio dolazak!'

Velika je stvar i što je Šušak, očito vješt u sportskoj diplomaciji, izgladio spor s Hajdukom pa je pod zastavom i Caktaš
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 09. listopad 2012. 12:58

Ove srijede u talijanskom gradiću Portogruaro između Trsta i Venecije u novom izdanju Kupa regija igraju reprezentacije 'do 20' Italije i Hrvatske. Izbornik Ivo Šušak dio je kandidata u Zagrebu okupio već u nedjelju i s njima otputovao u Umag, jučer se pak delegacija kompletirala.

Na raspolagnju su: Simon Sluga (Hellas Verona), Michael Paradžiković (Cibalia), Šime Vrsaljko (Dinamo), Antonio Jakoliš (Kryvbas), Ivan Aleksić (Osijek), Dario Župarić (Cibalia), Igor Bubnjić (Slaven Belupo), Nino Galović (Split), Josip Čalušić (Radnik Sesvete), Karlo Bručić (Lokomotiva), Marcelo Brozović (Dinamo), Mario Babić (Radnik Sesvete), Mijo Caktaš (Hajduk), Frano Mlinar (Inter Zaprešić, Antonini Čulina (Rijeka), Mislav Oršić (Inter Zaprešić) te najvjerojatnije Marko Livaja (Inter Milan).

- Zbog ozljede otkazali su Mario Šitum i Filip Mrzljak iz Lokomotive te Ivan Močinić iz Rijeke. Sličnih problema ima i Aleksić koji je dakle s nama, čekamo završnu procjenu medicinske službe - kaže izbornik.

Svojevrsno iznenađenje je Livaja?

- Zašto? Čuli smo se, potvrdio je dolazak i sigurni smo da će već danas trenirati u Umagu!

Bilo bi to sjajno, Marko je potreban mladoj Hrvatskoj, a Hrvatska njemu, bojkot i "osveta" ne koriste nikome. Velika je stvar i što je Šušak, očito vješt u sportskoj diplomaciji, izgladio spor s Hajdukom pa je pod zastavom i Caktaš...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 09:13