CROPIX
UOČI RIJEKE

NEMOGUĆA MISIJA ZA LOKOMOTIVU Izlaze na megdan lideru prvenstva, a imaju samo jednog igrača koji im je ikada zabio

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 03. ožujak 2017. 23:00

Ne tako loše vijesti stigle su nakon pregleda Endrija Cekicija, 20-godišnjeg albanskog ofenzivca, koji se nakon pogotka Osijeku kojim je trasirao put Lokomotivi prema subotnjoj pobjedi, travnjak napustio zbog ozljede. Stanje sa stražnjom ložom ipak nije tako loše kako su se na Kajzerici pribojavali i Cekici bi već krajem sljedećeg tjedna mogao ponovno početi normalno trenirati.

Sigurno će propustiti dvoboj s Rijekom u subotu na Rujevici, kao i sraz u Zaprešiću s Interom kojeg Lokosi igraju za osam dana.

Mario Tokić u međuvremenu će tražiti recept za zaustavljanje lidera. Lokomotiva je postala istinska Rijekina mušterija, čak devet uzastopnih pobjeda upisali su Riječani u prvenstvu i Kupu gol-razlikom 20:3. Trener Lokosa od svih igrača u svojem aktualnom kadru ima samo jednog koji je u svojoj karijeri uspio zabiti gol Riječanima u prvenstvu Hrvatske.

Amir Rrahmani prvi je od svoja dva gola u 56 HNL-utakmica zabio upravo Rijeci. Prije točno godinu dana je u dresu Splita u sudačkoj nadoknadi prvog dijela na Parku mladeži poentirao za 1:1, no gol mladog stopera nije pomogao Crvenima. Bekim Balaj zabio je za 2:1 i odnio na Kvarner sva tri boda.

Tri pogotka u nizu od devet poraza Lokomotive bili su djela Mate Maleša, bivšeg igrača Lokomotive koji je u dresu Rijeke zabio autogol, Dine Perića koji je danas u Dinamu te velike zvijezde družine s Rujevice Franka Andrijaševića. Prije dvije godine Riječanima je u njihovom domu zabio i današnji član Lokomotive Jan Doležal, no taj je pogodak u 4:1 porazu postigao u Kupu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 14:54