Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
POSEBAN MOTIV

SJAJNI NOGOMETAŠ LOKOMOTIVE BLIZU OSTVARENJA SNA Mogao bi debitirati za reprezentaciju, izbornik ga sutra dolazi gledati

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 24. veljača 2017. 23:09

Pripremaju se Lokosi za sutrašnji dvoboj s Osijekom u Kranjčevićevoj ulici, sraz u kojem bi ih pobjeda napokon mogla pomaknuti s osme pozicije.

Neće biti lako, oba sraza ove sezone dobili su Osječani, a trener Mario Tokić neće moći računati na kapetana Luku Capana, koji mora odraditi žute kartone. Zato će posebni motiv imati Eros Grezda, 21-godišnji krilni napadač Lokomotive.

Njega će, naime, iz svečane lože gledati izbornik Albanije Gianni De Biasi, koji se u Zagreb stiže uživo uvjeriti u sposobnosti mladog ofenzivca. Grezda je već bio među kandidatima za nastup u dresu Albanije, ali je dvoboje s Lihtenštajnom, Španjolskom i Izraelom u listopadu i studenom prošle godine odgledao s klupe.

Albanija u nastavku kvalifikacija 24. ožujka gostuje kod Italije u Palermu i talijanski stručnjak De Biasi diljem Europe provjerava u kakvoj su formi njegovi izabranici. Dobra je to prilika i za Endrija Cekicija (20), mladog albanskog reprezentativca. Možda i njega dolazak izbornika A-reprezentacije posebno motivira.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 22:33