CROPIX
PRAVI ISPIT

OVAKVE UTAKMICE HAJDUK ČEKAJU U EUROPSKOJ LIGI, EVO KAKO JE PORAZ OBJASNIO SJAJNI NAPADAČ 'Činjenica je da nismo igrali dobro...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. srpanj 2017. 00:42

Hajduk je nakon teško izborenog remija (2:2) protiv Rudara na slovenskim pripremama upisao i prvi poraz.

Momčad Joana Carrilla, koju za desetak dana čeka prvi europski ogled izgubila je s 1:0 od Zorye, trećeplasirane momčadi Ukrajine, a jedini gol na utakmici zabio je Brazilac Forster nadskočivši nakon ubačaja iz kornea pojačanje iz Barcelone Borju Lopeza i Josipa Radoševića.

Joan Carrillo realno je pričao o prvom porazu na pripremama.

"Bilo je i dobrih i loših stvari. Do kaznenog prostora smo dobro djelovali, a dalje bi nastali problemi. Želio sam posjed lopte i visoki pritisak. To sam htio i dobio, ali nije sve bilo najbolje. Imali smo problem u skoku, u obrani, pogledat ćemo to. Neke šanse nismo iskoristili, bilo je akcija. Moglo je ostati neodlučeno. Ali, ovo je test, imamo što izvući iz ovoga, pouke i saznanja. Zabrinut ili zadovoljan? Imam razloga da budem zadovoljan, ali sam svjestan i što nije bilo dobro. Radimo na svemu tome", prenosi Slobodna Dalmacija riječi španjolskog trenera.

Marko Futacs odigrao je prvih 45 minuta dvoboja.

"Igrali smo protiv prave ekipe, Zarja je bila dobra, imali su pritisak da nas pobijede s obzirom na loš rezultat i poraz od Istre. Ovoje tip susreta kakav nas čeka u Europi i zato moramo vidjeti što smo radili dobro, a što ne. Činjenica je da nismo igrali dovoljno dobro, ali nije se igralo za tri boda... Imamo još vremena, važno je da u europskoj utakmici idemo sto posto".

Hajduk će prvu službenu utakmicu u novoj sezoni igrati za 10 dana kada će u dvoboju 2. pretkola Europske lige u Dugopolju ugostiti boljeg iz ogleda bugarskog Levskog i crnogorske Sutjeske, dok će u 1. kolu Prve HNL 16. srpnja gostovati u Zagrebu kod Lokomotive.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 16:36