CROPIX
SPLIT JE GRMIO

PRVI ČOVJEK HAJDUKA UMJESTO U LOŽU, OTIŠAO JE NA SJEVER Kos na tribini s koje su se slijevale uvrede i baklje: 'Stop nasilju nad hrvatskim nogometom'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 16. listopad 2016. 21:51

Nešto praznija bila je Hajdukvoa loža na utakmici sa Splitom. Razlog tome je što su dužnosnici Hajduka sjedili na tribinama. Time su htjeli pokazati da su klub i navijači jedno tijelo. Sve je to bio nastavak jutarnjeg potpisivanja prodaje dionica Tommyja udruzi Naš Hajduk.

Tako su predsjednik Ivan Kos, sportski direktor Mario Branco i član NO-a Ante Šalinović bili na sjevernoj tribini, na Istoku su bili Slaven Marasović, predsjednik NO-a, i povjerenik za sigurnost Kristijan Petric. Na Zapadu su bili pomoćnik sportskoga direktora Saša Bjelanović i član NO-a Denis Kosor.

Suci su u ovom kolu izlazili prije utakmica u majicama s natpisom na majicama “Stop nasilju” što je bio njihov znak podrške Bruni Mariću koji je prošli tjedan napadnut u Stobreču. Prije utakmice vikalo se Mariću “Mariću, Srbine, čakija ti ne gine”, a kada su suci bili na centru u svojim majicama, dobili su veliki zvižduk većine navijača.

Osim toga skandiralo se protiv Zdravka Mamića i policije. Inače, Hajdukovi igrači su pred susret izašli s majicama na kojima je pisalo “Stop nasilju nad hrvatskim nogometom”.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 08:59