Lokica i Pušnik
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
REAKCIJA TRENERA

PUŠNIK ODUŠEVLJEN NAKON VELIKE DRAME 'Vodim igrače na pivo! Ohandza? On je klasa!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2016. 01:52

Franck Ohandza opet se promentuo u junaka Hajduka. U 3. kolu HNL-a je zabio u sudačkoj nadoknadi za minimalnu 1:0 pobjedu u gradskom derbiju nad Splitom.

Hajduk stalno zabija pred sam kraj utakmica, a najnovija je pobjeda burno proslavljena. Nije ni čudo, zato jer je gol postignut kad su se svi već pomirili s konačnih 0:0.

"Nezasluženo smo izgubili, realnije je 0:0. Hajduk je imao samo dva ozbiljna udarca na naš poklon. Ovo je nesreća na kraju. Imali smo mi prilika, nismo zabili i tako se pokazalo, što sam i najavio, da nam je potreban gol za bod. Bakaj, Bagarić… situacije koje se moraju realizirati. Negdje smo se nekome zamjerili. Izlaz je u radu. Dojam nam ne donosi bodove. Imali smo čvrsto bod u rukama - komentirao je trener Splita Vjekoslav Lokica.

S druge strane, zadovoljstvo nije skrivao Hajdukov strateg Marijan Pušnik.

"Vrlo sam veseo zbog ove pobjede, a bilo je vrlo teško protiv organiziranog Splita. Mi se nismo previše kretali, ali igrači su vjerovali do kraja. Vodim igrače na pivo, a u ponedjeljak je regeneracija i potom priprema za Oleksandriju. Mnogi padaju kad se igra na dva kolosijeka i ja dosta mijenjam, tražim balans. Stoga je moja sreća još veća. Što da vam kažem o Ohandzi, on je klasa, igrač više kategorije. Svaka mu čast!", izjavio je Pušnik.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 06:16