Tomo Ničota / Sportske novosti
ZAŠTO NIJE IGRAO

'SAMMIR JE MALO UMORAN' Osjetio je neko 'zatezanje' pa je odlučio malo 'prikočiti' i na kraju je dobio poštedu...

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. srpanj 2017. 16:45

Jutro prije prve pripremne utakmice Dinama, svejedno - trening. Nešto lakši nego obično prijepodne, više se koristila lopta nego sprave za mučenje, ali treniralo se intenzivno i ozbiljno. I trenirali su svi osim jednog igrača. Sammira. Nije radio ni sa strane, nismo čuli da je ozlijeđen, Sammir je ipak ostao u hotelu.

- Malo je umoran, pa smo mu dali dan odmora. Neće igrati ni utakmicu - rekao je Ivajlo Petev.

Osjetio je Sammir i neko zatezanje pa je odlučio “prikočiti” i dobio je poštedu. Petev vjerojatno očekuje da će mu igrač vratiti “uslugu”, da će idućih dana biti jedan od najboljih na treninzima, valjda će igrati iduću utakmicu u utorak i u njoj nešto pokazati. Jer, primijetili smo, zadnjih mu dana sve više izmiče status prvotimca. Ćorić i Gojak rade ogromne korake prema toj poziciji, trude se, grizu, doista ne znamo što će Petev smisliti da kaže jednome od njih da nije u prvih 11.

Znamo da ljetne pripreme, pa i pripreme općenito, nikad nisu bile Sammirovo omiljeno razdoblje za treninge, međutim, Petev pokušava nametnuti pravila i propise po kojima nema hvatanja krivina, po kojima igraju oni koji to svakodnevno zasluže na treninzima i pripremanim utakmicama, najavljuje da će se toga i držati. Zato, Sammir mora idućih dana dosta dodati gas.

Inače, u petak kasno navečer, zapravo, već je otkucavala subota, Sammir je dobio i cimera, stigao je Soudani. Nasmijan, vedar, spreman za šalu, motiviran, komunikativan. Njih dvojica su, rekli bismo, potpuna suprotnost, eh, da je Sammiru samo malo te Soudanijeve otvorenosti i pozitive... Alžirac je u subotu odradio i prvi trening s momčadi, odnosno, trenirao je sa strane, dok malo ne uhvati ritam, ali vjerojatno ga neće Petev dugo čekati i Soudani će dodatno zaoštriti konkurenciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 12:01