BURNA RASPRAVA

SUDAC KOJI JE ISPRAZNIO POLJUD I ANDRIJAŠEVIĆA 'OSLOBODIO' DERBIJA 'Do ove srijede nisu govorili da sam dinamovac, a sada je to odjednom problem'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. studeni 2016. 00:03

U HRT-ovoj emisiji 'Stadion' uz već standardne komentatore Joška Jeličića i Matea Beusana gostovao je i disciplinski sudac 1.HNL Saša Pavličić Bekić.

Pavličić Bekić na toj funkciji nasljedio Krešimira Vlajčevića i

Otkako je na toj funkciji nasljedio Krešimira Vlajčevića, Pavličić Bekić ima pune ruke posla, a najviše pozornosti javnosti privukao je prošloga tjedna kada je zatvorio sjevernu tribinu Poljuda i kada je Rijekinom Franku Andrijaševiću odredio tri utakmice kazne nakon vrijeđanja suca u Koprivnici.

- Do sada sam donio 300 odluka, bilo je pet žalbi, a od toga su dvije Hajduka. Nemam namjeru opravdavati niti jednog igrača koji je vulgaran, a ovo što je Andrijašević napravio bilo je ponižavanje. Ne postoji priča da je to zbog Dinama jer raspored nisam gledao. Znam da je Franko inače kulturan dečko inače bi bilo i četiri utakmice - kazao je Pavličić Bekić.

Jedno od pitanja voditelja emisije Stjepana Baloga bilo je, je li Pavličić možda Dinamov čovjek obzirom kako se nekad deklarirao kao navijač Dinama.

- Rado bih bio Dinamov čovjek, ali ne znam što to znači, jer ta izjava nema veze s mojom funkcijom u HNS-u. Nevjerojatno da do srijede moja izjava na Facebooku iz 2013. godine da sam dinamovac nije bila problem? Tri i pol godine, kao član Arbitraže, sam biran od svih klubova i nikada nisam bio izuzet. Hajdukovi navijači ove sezone su zapalili 196 baklji i aktivirali 234 pirotehnička sredstva, a to je zabranjeno. Hajduk je recidivist već 15 kola, a klub objašnjava da to ne može spriječiti, kao ni vrijeđanja na nacionalnoj osnovi i povike čakinja ti ne gine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 23:42