HNTV youtube
NOVA POBJEDA HAJDUKA

VIDEO: HAJDUK SLAVI GOLIJADU, ALI SVI ŽALE ZA ŠKARICAMA KOJE SU ODUŠEVILE POLJUD Žao mi je što nije ušlo, ali zadovoljan sam i s dvije asistencije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2017. 13:08

U zadnjoj utakmici 30. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka svladali RNK Splita s 5-2 (2-1) i izbili na treće mjesto.

U najefikasnijem derbiju Sv. Duje s čak sedam golova Hajduk je uspio zadržati pobjednički ritam, a i Split je nakon dugo vremena postigao dva gola na utakmici.

Nakon utakmice najzadovljniji je bio trener domaćina, Joan Carrillo.

- Jako dobra utakmica za publiku, vidjeli su sedam golova. Za nas je bila jako opasna utakmica budući da smo igrali derbi protiv Dinama, pa smo morali osvježiti momčad. Nedostajalo im je malo adrenalina. Zadovoljan sam s igračima, ostvarili smo jako važnu pobjedu, a igrači su se vrlo dobro zalagali. Još moramo raditi na taktičkoj disciplini koju smo izgubili nakon prvog gola. Produženje ugovora? Najvažnije mi je da postoji povjerenje, važno mi je da igramo dobro i momčad je na prvom mjestu.

Bruno Akrapović s druge strane razočaran što se igrači nisu držali dogovorenog.

- Dosta smo dobro ušli, ali smo napravili kardinalnu grešku kod penala. Vratili smo se, uspjeli izjednačiti, a onda smo primili pogodak u 45. minuti, a prije toga smo imali šansi. Dogovorili smo se na poluvremenu da smanjimo greške, a onda primimo opet pogodak na početku. Onda smo se opet vratili, na 3:2, imali zicer... Nevjerojatno je da primimo gol nakon duge lopte. Imali smo problema, Duka je dobio virozu, Škovrc i Perković su bez priprema. Dobra stvar je da smo postigli dva pogotka i stvorili puno prigoda.

- Žao mi je što one škarice nisu pogodile mrežu, ali zadovoljan sam i s dvije asistencije. Split se pokazao u dobrom svjetlu, međutim, mi smo bili puno bolji u realizaciji i uspjeli smo prebroditi jednu malu krizu koju smo imali sredinom prvog poluvremena. Split moramo što prije zaboraviti i okrenuti se Istri, bit će to teško gostovanje, treća utakmica u osam dana - kazao je Bašić.

(BAŠIĆEVE ŠKARICE MOŽETE POGLEDATI NA 6.25min u VIDEU)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 08:52