CROPIX
NA MUCI SE POZNAJU JUNACI

VIŠE NEMA PRAVA NA GREŠKU, SVAKA UTAKMICA ODLUČUJE O NASLOVU PRVAKA Dinamovci 'nabrijani' uoči novog gostavanja: 'Neću i ne želim pričati o Rijeci'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. svibanj 2017. 15:28

Dan uoči gostovanja kod Splita na Parku mladeži u sklopu 33. kola Prve HNL Dinamov trener Ivajlo Petev održao je presicu.

Dinamo bi u slučaju pobjede došao na dva boda zaostatka za Rijekom koja u subotu igra derbi na Rujevici protiv Hajduka. Želje Dinamovog trenera uoči utakmice u Splitu su jasne - Modrima igra isključivo pobjeda.

"Za prvenstvenu utakmicu protiv Splita očekivanja su da nastavimo u istom ritmu kao što smo odigrali u posljednje dvije utakmice. Također da odigramo dobro, svaki igrač da pruži 100 posto na terenu i osvojimo tri boda", rekao je Petev.

"Malo me iznenadilo da imaju toliko malo bodova i da su na ovoj poziciji jer su solidna momčad, kao što sam već rekao prije par mjeseci. Imaju dobrog trenera, ali sve u ovoj utakmici ovisi o nama, kakav će biti naš pristup, naše ponašanje u 90 minuta. Od prvih minuta moramo težiti našoj igri i našim ciljevima".

O stanju u momčadi je rekao:

"Sosa, Matel, Šitum, Perić, Fiolić i Benković ne konkuriraju za utakmicu. Perić je prekjučer bio na infuziji, Sigali se vraća, a Livaković je spreman te trenira s momčadi. Sammir i Ćorić? Naravno da konkuriraju za utakmicu, računam na njih kao što sam već u nekoliko navrata izjavio".

O Rijeci i njezinom potencijalnom kiksu u sljedećim kolima koji bi vratio Dinamo u utrku za naslov nije želio trošiti previše riječi.

"Neću i ne želim pričati o Rijeci. Zanima me da smo se podigli nakon dva poraza, dečki su pokazali želju, karakter i to smo tražili od njih. Što će biti, sve je moguće", zaključio je trener Modrih.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 17:45