Screenshot: Facebook
NOVI VJETROVI NA MAKSIMIRU

PREOKRET NA MAKSIMIRU - NEMA VIŠE BESPLATNO Dinamu ne pada na pamet pustiti u Rijeku igrača koji bi jednog dana mogao igrati za veliku Barcelonu!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. svibanj 2017. 13:51

U utorak je u katalonskom Sportu osvanulo kako Barcelona želi vratiti Danija Olma, mladog nogometaša Modrih koji je prije tri godine kao 16-godišnjak stigao u Maksimir.

Navodi se kako bi ga Barca željela vidjeti u svojoj B momčadi, radilo bi se o posudbi iz Dinama za koji je prije nekog vremena Olmo potpisao do 2020. godine. Također, po tim izvorima, Olmo bi dobio priliku trenirati s prvom momčadi Barce.

Po onome što saznajemo, od toga neće biti ništa, Olmo ostaje u Dinamu. Niti bi ga Dinamo pustio, niti se Olmo želi vratiti u Barcelonu. Odnosno, bivši kapetan kadetske momčadi Barce bi se jednog dana mogao vratiti, ali samo ako dobije poziv za najbolju momčad, a ne za B selekciju.

Zagreb, 220816.
Stadion u Maksimiru.
Konferencija za medije Danija Olma povodom potpisivanja ugovora sa GNK Dinamom.
Na fotografiji: Dani Olmo, Tomislav Svetina.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

Kek ga cijeni

Dok smo se jučer raspitivali o toj priči i želji Barcelone, saznali smo i vijest da je Olma na posudbu željela dovesti i - Rijeka! Po našim izvorima, Matjaž Kek ima vrlo visoko mišljenje o tom mladom igraču. Međutim, ni od toga neće biti ništa.

Dinamu ne pada napamet pustiti Olma u momčad najjačeg konkurenta. Dosta im je ‘opeklina’ nakon Andreja Kramarića Franka Andrijaševića. Konačno, Olmo dobro kotira kod trenera Peteva koji ga u posljednje vrijeme sve više koristi i to u udarnom sastavu. Iako je u jednom trenutku Olmo bi nezadovoljan svojim statusom, što je čak i javno kazao, on bi sljedeće sezone trebao, po maksimirskim planovima, biti jedan od bitnih igrača Modrih.

Linker
16. svibanj 2024 18:39