Vladimir Dugandzic / Hanza Media / Hanza Media
RASPRAVE MEĐU IGRAČIMA

VRATARA HAJDUKA NALJUTILE PRIČE O SVAĐI SA SAIDOM 'Nije istina! Nedopustivo je da stvari iz svlačionice čitam u novinama, pogotovo kad se radi o laži'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 27. rujan 2017. 10:25

Što se dogodilo u svlačionici nakon utakmice s Lokomotivom, kakvu su raspravu imali Said i Stipica, upitali smo sportskog direktora Marija Branca.

- Znam sve što se događa u svlačionici i uvijek sam pristalica pravila da ono što se zbiva u svlačionici ostaje u svlačionici. Takve su se stvari i prije događale, vruće su glave i frustracije su velike nakon onakvog nesretnog remija. Ako su igrači ljuti, ako imaju diskusiju, znači da im je stalo. Volim kada pokažu reakciju, premda se ponekad dogode i pogrešne reakcije. Nisam ni ja trebao pričati s igračem Lokomotive. Ali, to je nogomet. Kako ja reagiram u tunelu, tako reagiraju i igrači u svlačionici - rekao je Branco.

Football Soccer - Europa League - Playoffs - HNK Hajduk Split vs Everton - Split, Croatia - August 24, 2017   Hajduk Split's Dante Stipica makes a save as Everton's Wayne Rooney looks on    Action Images via Reuters/Andrew Boyers
Action Images via Reuters/Andrew Boyers / Action Images via Reuters

Rasprave među igračima očito je bilo, ali ništa više od verbalne prepirke. Stipicu je pak razljutilo što se u pojedinim medijima pojavilo da ga je Said napao.

- Ostao sam iznenađen kad sam vidio napise u medijima u kojima piše da me suigrač Ahmed Said napao. To jednostavno nije istina. Nedopustivo je da stvari iz svlačionice čitam u novinama, a pogotovo kad se radi o laži. Već devet mjeseci gradimo atmosferu koja je više nego pozitivna. Imamo dobrih i loših trenutaka na terenu, ali ozbiljna momčad, a ja mi to jesmo, ne puca nakon tri loše utakmice. Od navijača tražimo povjerenje koje ćemo opravdati na terenu, a od ostalih da nas ne pokušavaju destabilizirati neistinama - kazao je vratar Hajduka Dante Stipica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 04:40