CROPIX
PRAVAC - B MOMČAD

ZLATKO KRANJČAR OBJASNIO RAZLOGE ŠOKANTNOG OTPISA 'Nema se on što raspravljati s kapetanom!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. srpanj 2016. 12:48

Nema nikakve bure u Maksimiru. To nam kaže Dinamov trener Zlatko Kranjčar, koji je neke plave dečke poslao u drugu momčad kod Marija Cvitanovića.
- Imam veliki broj igrača, to je razlog tome. Ne mogu imati toliko igrača na treninzima, valjda je to apsolutno jasno. Nije to nikakvo moje nepovjerenje prema njima, niti oni zbog toga gube svoju vrijednost. Svi ostaju u kombinaciji, svi su tu, B-momčad je filtar za nametanje u prvu momčad - kaže Zlatko Kranjčar.

Dakle, sve je tu zapravo jasno, nema nikakvih senzacija. Pamić, Radonjić, Šovšić i Musa trenutačno nisu u prvom planu, Andrijašević traži drugi klub, Rijeka ga hoće, ali vidjet ćemo kako će se rasplesti ta priča. Jedino iznenađenje je zapravo - Antonijo Ježina.

Iako smo već prije nekoliko dana nakon razgovora s Kranjčarom najavili da se Eduardo Carvalho, europski prvak s Portugalom, vraća na “broj 1” maksimirske momčadi, ipak nismo mogli pretpostaviti da će Ježina s mjesta prvoga vratara završiti u Dinamovoj B-momčadi.

- Na tu temu ne želim ulaziti u preveliku diskusiju. Odnos prema kapetanu Antoliću mora biti na najvišoj razini. Ježina je tu pokazao malo nediscipline i nekontroliranosti, to je to.
Pitali smo Kranjčara što se točno dogodilo između njih dvojice.

Tko će od hrvatskih klubova ove sezone napraviti najbolji rezultat u Europi?

Dinamo

Rijeka

Hajduk

Lokomotiva

- Čim se raspravljaju, nije dobro... Zato sam tako odlučio - kratak je bio Kranjčar.
Naravno, nekako nam se čini da je to i na neki način kraj prave karijere Antonija Ježine u plavom klubu. Realno, teško je očekivati da će taj momak opet dobiti priliku. Šteta, jer radi se o jako dobrom vrataru, kojem se svijet srušio praktički u sekundi. Mnogo je radio, bio maksimalno strpljiv, a kad je konačno postao “numero uno”, otišao je u drugi plan.

Jer Eduardo će biti prvi vratar, a iza njega su super talentirani Šemper, mladi momak kojeg se, logično, mora forsirati i davati mu prilike, tu je i Dominik Livaković, a ako će trebati iskustva, može se s posudbe povući i Zagorac iz Lokomotive. Istina, ponekad se zapitamo, zašto je Dinamo doveo toliko kvalitetnih vratara u svoju svlačionicu? Bilo bi bolje da negdje brane, nego da glancaju klupu ili nerijetko tribinu...

Zlatko Kranjčar je kazao nešto o dolasku stopera Marka Leškovića, donedavnog Riječanina i povremenog hrvatskog reprezentativca.
- Lešković nam treba! On je naša budućnost, jako kvalitetan igrač. Zato je i doveden.


Kako će Dinamo proći u Europi ove sezone?

Proći će u skupinu Lige prvaka

Ispast će na zadnjoj stepenici i ući u Europsku ligu

Neće izboriti ni Europsku ligu niti Ligu prvaka

Ispadaju već protiv Vardara

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 23:47