Foto: Boris Kovacev / CROPIX
POVRATAK U ENGLESKU

KAKAV ZAOKRET U TRANSFERU NIKOLE KALINIĆA Od Milana možda ništa, ali javio se slavni engleski klub i ponudio visoku odštetu za golgetera Vatrenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2017. 19:18

Iako se dugo pisalo i govorilo o transferu hrvatskog reprezentativca Nikole Kalinića u Milan, sada se javio Everton, član najbogatije lige svijeta - Premeirshipa.

Everton je trenutačno i u fokusu hrvatske javnosti jer uskoro igra Play-off Europske lige protiv Hajduka, a za Kalinića su voljni ponuditi 25 milijuna eura, pišu talijanski mediji.

Toliko je otprilike nudio i Milan pa dogovora nije bilo, ali Everton je financijski moćniji pa možda povećaju ponudu i odvedu Kalinića iz Fiorentine, što je zapravo i želja samog igrača. Dakako, treba pričekati razvoj situacije, ali s obzirom koliko već pregovaraju Milan i Fiorentina, sve je moguće.

Kalinić je ponikao u Hajduku, pa je eto u prilici prijeći baš u redove sljedećeg europskog protivnika Bijelih. Inače, 29-godišnjak već ima iskustvo igranja u Premiershipu jer je nastupao za Blackburn po odlasku iz Splita.

Linker
19. svibanj 2024 04:31