ANDREJ NA KLUPI

KRAMARIĆ OPET 'OSJEĆA KOLJENO' I DOBIO JE POŠTEDU Sjajni Vatreni vratio se golovima nakon višemjesečnog izbivanja, a sad je opet u problemima!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2019. 12:35

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić na sjajan način se vratio nakon tromjesečne stanke prouzročene operacijom koljena. U dvije utakmice, domaću protiv Schalkea i gostujuću protiv Herthe, zabio je dva pogotka, a što je još važnije, obje utakmice odigrao od prve do zadnje minute.

No, posljednje dvije utakmice, u utorak u Kupu protiv Duisburga, te prekjučer protiv Paderborna u prvenstvu, Kramarić je prosjedio na klupi. Hoffenheim je obje dobio, nastavio je tako seriju uspjeha, ostvario je pet pobjeda u nizu i tako potpuno prebrisao loš start. Nema nikakve tajne zašto hrvatskog reprezentativca nije bilo na spomenute dvije utakmice.

- Kramarić je odigrao prve dvije utakmice nakon ozljede u punoj minutaži i ovog tjedna je osjetio laganu reakciju. Zato sam razgovarao s njime, i složili smo se da je najbolje da počne s klupe. Da je bilo potrebe sigurno bi ušao, ali nakon što smo do poluvremena vodili 3:0 stvarno nije bilo potrebe. Sada će dobiti dva-tri dana odmora i može se pripremiti za utakmicu u Kölnu - rekao je trener Hoffenheima Alfred Schreuder.

Susret protiv Slovačke ssve je bliži, svakako nisu lijepe vijesti za izbornika Dalića, jer Krama je uzletio po povratku. Nadamo se da nije ništa ozbiljno...

Linker
07. svibanj 2024 18:58