Arhiva
 Screenshot: HTV
I OKO SOKOLOVO JE REKLO SVOJE

IZ STUDIJA HTV-A POSLANA JE PORUKA SVIM MRZITELJIMA NAKON BARCELONINE POBJEDE 'Nema UEFALONE, svi hejteri mogu mirno spavati!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2017. 09:03

Čudo nad čudima! Teško je drugačije nazvati Barcelonin prolaz u četvrtfinale Lige prvaka preko nesretnog PSG-a u srijedu navečer na Nou Campu, ali na kraju ipak ostaje malo pitanje - jesu li suci pomogli Barçi?

Barcelona je nakon 0:4 na Parku Prinčeva torpedirala Francuskog prvaka sa 6:1 i postala prva momčad u povijesti kojoj je uspjelo nadoknaditi takav zaostatak u dvije utakmice. Međutim, čak dva pogotka pala su iz jedanaesteraca. Prvo je u 50. minuti Messi zabio nakon dvojbenog prekršaja na Neymaru, a u 90. je minuti sudac Deniz Aytekin pad Luisa Suareza označio kao najstrožu kaznu.


INCREÍBLE PISCINAZO

Dvije sporne situacije prokomentirao je nakon utakmice i HTV-ov sudački ekspert Mateo Beusan.

"Sudac Aytekin će se cijeli život sjećati ove utakmice, radi samog ambijenta i tijeka susreta. Spasili su ga na kraju pomoćni suci, jer su mu u dvije krucijalne odluke oni strahovito pomogli. Međutim, očito je bilo po govoru tijela da on nije mislio suditi prvi kazneni udarac, ali ga je dodatni sudac pozvao sa strane i sugerirao mu da je bio penal. Mislim da je ispravno odlučio. Jest da je to bio glupi prekršaj, igrač je glavom napravio faul, bilo je to nespretno, ali tako se dogodilo. Kod drugog penala je sve čisto, igrač Barcelone se lukavo postavio ispred i natjerao suparnika da ga obori, to je kazneni udarac i opomena. Ovo je bila izgledna situacija za postizanje pogotka i ovo je trebao biti i izravni crveni karton", zaključio je Beusan, dok je sukomentator Joško Jeličić mrziteljima poručio:

"Nema UEFALONE, svi hejteri mogu mirno spavati!".


ridiculous penalty

Linker
27. travanj 2024 13:58