Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
DINAMOVCI NAKON TORINA

MODRI ŽALE ZA BOLJIM REZULTATOM 'Dobro smo otvorili, pametno izlazili prema naprijed, imali neke polukontre, ali onda je Juve pokazao koliko je velik'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. prosinac 2016. 09:25

Dinamo je u posljednoj utakmici ovogodišnje Lige prvaka poražen u gostima kod Juventusa 2:0 koji je tako okončao grupnu fazu na prvom mjestu.

Golove za Juve zabili su Gonzalo Higuain i Daniele Rugani, a naš Mario Mandžukić je igrao do 85. minute. Dinamo je odigrao odlično prvih 45 minuta, u kojem po prvi puta nije primio gol u Ligi prvaka, no u nastavku nije izdržao pritisak talijanskog prvaka koji je i s B sastavom rutinski stigao do pobjede i potvrde prvog mjesta u skupini.

- Bila je ovo odlična utakmica, baš kao i atmosfera. Šteta što nismo zabili gol. Nema veze, pokazali smo da možemo igrati s Juventusom. Mlada smo momčad, mislim da smo bili dobri u sredini terena i ja sam sretan i zadovoljan kako smo danas igrali - kazao je Dominik Livaković, jedan od najzaslužnijih što nije u Torinu završilo i s većom razlikom.

- Grupa je bila takva da nam suparnici nisu davali šansu za nešto više. Dobro, ni mi nismo bili na razini kao prošle godine, svjesni smo toga - rekao je Josip Pivarić na pitanje o stanju u Ligi prvaka ove sezone pa nastavio: - Ove su nam sezone nedostajali neki bitni igrači, pojedinci koji su svojim cijenama pokazali koliko vrijede. Sada su tu neka nova lica, mladi igrači koji će druge sezone na ovakvoj sceni biti puno bolji. Vjerujem da ćemo i dogodine igrati Ligu prvaka, a onda biti na prošlogodišnjoj razini - Kapetan Dinama osvrnuo se i na samu utakmicu:

- Dobro smo otvorili utakmicu, dobro se postavljali, čak i pametno izlazili prema naprijed. Imali smo neke polukontre koje smo mogli završiti boljim pasom, imati bolju završnicu. Juventus je u nastavku pokazao kakva je to ekipa, koliko su veliki i dobri. Iskoristili su malo prostora, dali nam dva gola. I tu je bio kraj.

Linker
19. svibanj 2024 10:45