Mike Hewitt/Getty Images
TALIJANI PO PROLAZ

PROTIV BARCELONE NA NOU CAMPU SE MAX ALLEGRI NEMA NAMJERU BRANITI S Hrvatom po pobjedu: 'Ovo je neki drugi Juventus, danas imamo Mandžukića'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2017. 15:27

Večeras je na rasporedu uzvratni ogled četvrtfinala Lige prvaka između Barcelone i Juventusa na Nou Campu. Katalonci imaju težak posao obzirom kako iz Torina nose zaostatak od čak tri pogotka, ali ne treba ih unaprijed otpisivati ako se zna da su već jednom ove sezone napravili prvu senzaciju nakon što su se protiv PSG-a našli u istoj situaciji.

S druge strane trener Juventusa, Max Allegri traži od svojih igrača da zanemare činjinicu da imaju tri gola prednosti i najavljuje kako će u okršaju na Nou Campu napraviti nekoliko taktičkih izmjena.

- Moramo ostati koncentrirani, bit će trenutaka u kojima moramo napadati, ali i onih u kojima ćemo se morati braniti. Smatram da se kod Barcelone nije ništa pretjerano promijenilo.

Posebno je istaknuo kako današnji Juventus ima potpuno drugačije igrače nego što je to ranije bio slučaj.

- Prije sam imao vezne igrače različitih karakteristika, danas imam ofenzivna krila kao što u Mario Mandžukić i Juan Cuardado. Moj posao je da iskoristim maksimum.

Najviše je upitnika uoči utakmice bilo hoće li na Nou Campu nastupiti Argentinac Paulo Dybala koji se ozlijedio u posljednjoj Juventusovoj prvenstvenoj utakmici protiv Pescare.

- Dybala je u redu, kao i ostatak momčadi. Što se samog sastava tiče, mislim da će biti nekoliko promjena u odnosu na prvu utakmicu. Ipak, moramo zaboraviti što se dogodilo u prvoj utakmici i činjenicu da smo slavili 3:0, ovo je nova utakmica i trebamo igrati kao da nam treba pobjeda.

Linker
24. svibanj 2024 18:31