Screenshot: YouTube
'JASNO JE DA SAM GA FAULIRAO'

VIDEO: CIJELI SVIJET PRIČA O PENALIMA, ALI EVO SITUACIJE KOJA SUGERIRA DA JE BARCELONA TREBALA ISPASTI Čak je i zvijezda Barçe sve priznala!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2017. 12:04

Ne stišava se bura nakon spektakularne utakmice na Nou Campu u kojoj je Barcelona čudesno nadonadila 0:4 iz prve utakmice i rezultatom 6:1 izbacila PSG te prošla u četvrtfinale Lige prvaka.

I dok svi pričaju o penalima za Barcelonu, nekako je u sjeni ostao penal koji je po mnogima morao biti sviran za PSG. Naime u 85. minuti Angel di Maria je kod rezultata 3:1 za Barcelonu izbio sam pred Ter Stegena i imao veliku priliku da potvrdi prolaz svoje momčadi.

Međutim, njegov udarac otišao je daleko od gola, sudac je ostao 'nijem', a Barca u razdoblju od 88. do 96. napravila nezapamćeni povratak. Sve bi možda i prošlo neopaženo da Javier Mascherano nakon susreta nije u TV intervjuu priznao kako je prekršajem zaustavio svog sunarodnjaka.


red card

"Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG", rekao je Mascherano koji je za taj prekršaj morao dobiti najmanje žuti, a vrlo vjerojatno i crveni te PSG priliku da s bijele točke potvrdi prolazak u daljnje natjecanje.

Zanimljivo, ta situacija promakla je i HTV-ovom Oku sokolovom koji u velikoj analizi utakmice nije niti odvojio sporni trenutak za analizu...

Linker
03. svibanj 2024 15:01