Foto: Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
UZVRAT U BUGARSKO

LOKOSI ARHIVIRANI, NA REDU JE NEUGODNI UZVRAT U BUGARSKOJ U Hajduku optimistični: 'Ne mogu nas ničim iznenaditi, ako zabijemo idemo dalje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2017. 16:57

Čini se kako je dobru prošlosezonsku formu Ante Erceg prenio i u ovu sezonu. Krilni napadač Hajduka zabio je drugi gol u 3:1 pobjedi protiv Lokomotive, najljepši gol na utakmici.

No, Lokomotiva je arhivirana, sada Hajduk gleda kako ostati na europskom vlaku, na putu za treće pretkolo Europske lige.

Prije odlaska momčadi sinoć prema Sofiji Erceg je kazao:

- Levski se pokazao kao jako dobra momčad. Imamo prednost od 1:0 iz Dugopolja, zadovoljni smo što na svom terenu nismo primili gol. Optimistično možemo gledati na uzvrat. Ako zabijemo gol naše su šanse velike, vjerujem da ćemo u tom slučaju proći – uvjeren je Ante Erceg.

Koprivnica, 260517.
Na Gradskom stadionu u Koprivnici igra se utakmica 36. kola prve HNL Slaven Belupo - Hajduk.
Na fotografiji: Ante Erceg.
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
CROPIX

U slučaju da Hajduk zabije, Levski bi morao dati tri gola. Mogu li vas Bugari nečim iznenaditi?

- Mislim da nas ne mogu ničim iznenaditi. Još i prije Dugopolja smo ih dobro izanalizirali. A pogotovo nas ne mogu iznenaditi nakon odigranog prvog susreta. Znamo sve o njima, ali i oni o nama. Nema skrivenih karata. Pokušat ćemo zabiti gol, nećemo se braniti to je sigurno. Nadam se da ćemo proći u treće pretkolo – kaže Erceg.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE OVDJE!

Linker
27. travanj 2024 08:57