Emilio Andreoli/Getty Images
TAJ NE DA NA SEBE

MANDŽUKIĆ NIKOME NE OSTAJE DUŽAN I JEDNOSTAVNO NE UZMIČE Super Mariju se bolje ne zamjeriti: 'Kad imate njega to je kao da imate dvojicu na terenu'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 13. travanj 2017. 10:07

Na talijanskim portalima stoji izjava Igora Budana:

- Kad imate Mandžukića, to je kao da imate dvojicu igrača˝na terenu.

MM17 oglasio se na instagramu fotkom na kojoj slavi zajedno s Dybalom, Pjanićem i Alexom Sandrom.

- Silno sam ponosan na naš trud, izvedbu, stav i rezultat... Velika momčadska pobjeda, ali znamo da je napravljeno tek pola posla - napisao je.


manmess

No, o Mandžukiću se još više nego po igri govori zbog sukoba s Lionelom Messijem, kojeg je prvo izgurao kraj gol-aut crte i “pomilovao” rukom po glavi i vratu, a onda ga na kraju i odgurnuo kad ovaj nije prihvatio zagrljaj s kojim je kanio izgladiti stvar. Umiješao se sudac, a da Messi nije “podvio rep”, tko zna što bi se još zbilo.

Takav je Mandžukić, nema veze je li to Messi ili kakav amater iz treće lige, ni pred kime ne uzmiče, kad vjeruje da je u pravu tjera to do kraja. Kao što je ovom prilikom tvrdio da nije napravio prekršaj. Naučiti pameti Messija, Guardiolu, Löwa... za njega je najnormalnije. Nije štedio ni reprezentativnog kolegu Rakitića, bilo je među njima svakakvih, ne baš nježnih kontakata.


Mndž-vs-Rktć

Kad Mandžukić igra iskre frcaju, pamte se njegovi obračuni s Chiellinijem, što su u Juventusu bez problema izgladili, dueli osobne prirode s Grosskreutzom dok je nosio dres Bayerna, a ovaj Borussije Dortmund, ušao je u fajt s Arsenalovim Wilshereom u Ligi prvaka, Realovom Carvajalom u Primeri...

Mandžukić nikome ne ostaje dužan, jednom je Mile Petković, koji ga je gurnuo u profesionalni nogomet u Zagrebu, kazao:

- Dobro pogledajte Mandžukićeve duele, i kad ga protivnik prekršajem zaustavi, on mu već u padu vrati. Kao, slučajno je zakačio za njega. Kod Mandžukića nema slučajnosti.

Kad ne bi imao takav karakter bi li se u Bayernu odupro tada njemačkom reprezentativcu Gomezu, bi li u Atleticu imao prednost pred herojem tribina Torresom, bi li u Juventusu igrao i nakon kupnje Higuaina? Naravno da ne bi, koliko god tko volio ili ne volio tu njegovu narav. Ćiro je rekao đilkoš, Mariju se to ne sviđa, ali Ćiro je znao što govori. Taj ne da na sebe!

Linker
02. svibanj 2024 11:54